A ja myślałam, że tylko Miki ma taki długi ozór :D Czy Negra też tak ma, że może być zmęczona prawie aż do omdlenia, wystarczy 10 minut odpoczynku i juz siły zregenerowane?
Dokładnie tak. Wystarczy pokazać jej piłeczkę i nagle ma siłę. Ale to niebezpieczne, kiedy pies sam nie wie, na ile może sobie pozwolić. W niedzielę myślałam, że będę ją musiała na rękach nieść. Ale wystarczyło poleżeć w chłodku 10 minut i już wracała sama.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Negra podczas spaceru w Mglisty Poranek na Wschodzie:
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
i babciny quasi-pudel
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Zdjęcia rewelacyjne-mistrzostwo świata A negra z tym patyczkiem wygląda jak "pauer rendżers" -niezły z niej zawodnik(a mówi się mierz siły na zamiary,a tu proszę taka niespodziewajka )