Verni cud chłopaku, kolegę masz świetnego!!

Moderator: Apcik
Vanilla Sky napisał(a):No nareszcieeee!!!!!!![]()
Verni cud chłopaku, kolegę masz świetnego!!.. ile Mu futra wyczesałaś... ło matko
KasiaT napisał(a):O ludzie jaka wielka kupa futra-normalnie można sweterek udziergać
gosiakds napisał(a):Wspaniałych przystojniaków masz Kasiu, zresztą z Ciebie też piękna dziewczynaFotki superaśne, nie wiem czy dzięki jakości aparatu, czy umiejętności fotografa
Gratuluje sukcesów
Ola_Dora napisał(a):Hahahhahha.Widze, że się stadko powieksza.
![]()
W końcu jesteś ....![]()
Tak wyczochraj Verniaczka, że sie chłopak nie pozbiera.
Ola_Dora napisał(a):A jakieś zdjęcia z Włoch masz ?![]()
gosiakds napisał(a):W takim razie gratuluje umiejętnościPsiakom gratuluję tak wspaniałej Pańci, a Ciebie podziwiam za chęci, cierpliwość i motywacje. Verni słucha się Ciebie niesamowicie. W ogóle na filmach Wasz trening wygląda jak by to była bułka z masłem, a ja zdaje sobie sprawę jak dużo pracy trzeba w to włożyć
Mnie niestety sie to nie udało z moją Shangą
Jej lenistwo okazało się być dla mnie za dużym wyzwaniem
Jeszcze raz duże brawa dla Was. Będę do Was zaglądać, żeby podziwiać Wasze wspólne harce.
mysia.x napisał(a):Ola_Dora napisał(a):A jakieś zdjęcia z Włoch masz ?![]()
hmmoj mam, mam
Spoiler:
A teraz super sesja w stawie (hodowlanym xd) - znaleźliśmy go po drodze do domu ...
A jak robię coś z Fifką na spacerach i czasami przechodzą inni spacerowicze to albo gapią się na mnie jak na jakąś nienormalną albo stoją i się wgapiają, co czasami mnie peszy przy moich dzikich, radosnych pochwałach
Coves napisał(a):Fajnie, że pracujesz z Vernim :) Bo u nas w Kielcach nie wiem czy jacyś niepojęci ludzie mieszkają czy co, ale mało kto tak robi. A jak robię coś z Fifką na spacerach i czasami przechodzą inni spacerowicze to albo gapią się na mnie jak na jakąś nienormalną albo stoją i się wgapiają, co czasami mnie peszy przy moich dzikich, radosnych pochwałach
Coves napisał(a):Kiedyś koniecznie musimy się na jakiś spacer umówić! A jak nie to chociaż do nas na agi zapraszamy, bo Pani Marzena z Baskiną zaczęła przychodzić i całkiem nieźle im idzie jak na początek![]()
Coves napisał(a):I jeszcze mam pytanie- kto Wam robił stronkę www jeśli można wiedzieć :)?
mysia.x napisał(a):No dokładnieVerni 'siad' ; 'waruj' ; 'hop' i cała widownia (przynajmniej w mieście (jak był u nas))
![]()
mysia.x napisał(a):No! To dobrze wiedzeć że żyją!Bo sie wgl. nie odzywają
![]()
![]()
mysia.x napisał(a): Ja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości