Sunie piękne. Ta mała to pewnia ta która zostaje u was? Gdyby nie ta mała działka moja to też by tak brygada u mnie biegała. Pozdrowienia dla całej rodzinki.
moje dziewczynki wariują na śniegu Alhambra jest zachwycona chociaż śnieg sięga jej po uszy ZIMOWA SIEDZIBA MOICH LASEK i pomyśle ,że to miała by drewutnia i namiastka domku na drzewie dla Julki A po wariacjach trzeba się wygrzac na kolankach
Agnieszko już dzis zobacze te twoje piekności, Alhambra jest bossska i juz taaaaaka duża dziewczynka ślicznie wyglada z mamusią a nosek ma do schrupania, jak czekolada milka z białymi łatkami Pozdrawiamy
Agnieszko ale sesja zdjęciowa fotek naczaskałaś fiu fiu,dziewczyny i fotki suuuperanckie byłam w odwiedzinkach u Agnieszki i dziewczyny sa super a szczególnie niedostepna (narazie Alhambra ) Fionusi brzuszek rosnie w oczach i nawet smaczki wcieła ode mnie az sie uszy trzesły ale podejrzewam ze teraz wszystko by zjadła apetycik to ma no w sumie jak kobieta w ciąży Ściskam was moooocno dziewczyny i wygłaskac brzuszek Fionki proszę