Gratulacje Anulka ,cudownie ,że nasza koleżanka Sawcia jest w tak dobrej kondycji Nazwa bardzo orginalna,proszę o podpowiedź kto ją wymyślił Djęcia małego małpiszona są rozbrajające nic tylko ściskać.W drugiej połowie listopada zrobimy wypad do Torunia o ile pozwolicie
Pomyśl Kamila, pomyśl miałaś zamiar nabyć niufka przecież! Roma no pewnie, że pozwolimy Przydomek wymyśliłam osobiście, choć nie powiem burza mózgów była rodzinna. Miało być oryginalnie i kojarzyć się z Toruniem, jak wiadomo miasto zawiązane jest z Kopernikiem i astronomią. W centrum Torunia, na starówce jest pomnik Kopernika trzymającego w dłoni właśnie astrolabium.
No to gratulacje!!! Nas jeszcze czkają badania, ale jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby sprawdzić gdzie można zrobić najbliżej nas. pewnie trójmiasto
Dziękujemy. Karola nie czytałam tej książki. Z nas tacy lokalni patrioci, Toruń nasze rodzinne miasto kojarzy się z astronomią, a sam Kopernik na starym mieście trzyma w dłoni właśnie astrolabium.
Hekate napisał(a):Gratulacje, a kawaler już upatrzony
Ania jak coś to Mufkę masz pod bokiem - co prawda dotychczasowe krycia puste były (może dlatego, że kryła psy a nie suki ) ale przecież w końcu musi się udać
Przypominam moje dziewczyny Mała bandytka Junona obie pannice rzadkie chwile spoczynku czasem potrafią współpracować, dziś na ten przykład nie wiem jakim cudem drewniane krzesło ogrodowe znalazło się na środku ogródka, cud jakiś czy co okno tarasowe wygląda tak, jak na zdjęciu już w 10 min. po myciu a to wczorajszy pierwszy spacerek Junony w lesie Sawa po spacerze pospała kilka godzin, a mały landuś pół godziny Oj, zdaje się, że im będzie większa tym Sawcia będzie miała więcej ruchu