Miałam nie pisać, póki nie zobacze fotek z wystawy, ale nie mogę sie opanować - Backy, kurcze no... JESTEM TOBĄ ZACHWYCONA A jeszcze ten śnieg, słoneczko... Cudne fotki
Natalia ma rację,ten pies marnuje się na podwórku On jest stworzony do wystaw.oprócz tego,że Backy naprawdę to prawie ideał psa,to i fotograf profesjonalista.
No nie - niedość że pies super to jeszcze fotograf niezły! No i śniegu kupa i słoneczko... U nas błotko i pochmurno... Niedźwiedzio-wiewiórka - NA RING!
a dziś takie u nas klimaty, pochmurno i wilgotno - nieprzyjemnie i niezbyt pięknie, ale oczywiście Backiemu to wcale nie przeszkadza - z radości na wyjazd całą drogę wył w samochodzie
Ależ on robi super minki, a z powagą to on chyba nie ma nic wspólnego ja na tamtej fotce widze tylko zadziorne spojrzenie Świąteczne mizianka dla przystojniaka
Backy z takim ofutrzeniem to byś na biegunie północnym mógł zamieszkać jak bardzo tęsknisz za śniegiem to przyjedz do nas w ostatnie dnie przysypało go trochę u nas
Ekh, żeby moje były takie ofutrzone. Czoper to jeszcze, ale Mila ogonek ma żałośnie łysy - nie dość, że z natury mało kniejkowy jest, to na dodatek pełno rzepów w nim było... Backy wygląda cudnie po prostu