no są nareszcie moje ulubione forumowe panienki Daisy to chyba wieczność nie widziałam a super wygląda - nabrała ciałka czy mi się wydaje? Kessiulek to wiadomo, pudłowa kobieta zawsze wygląda jak złoto no a Tamisia... chyba zrozumiałe jest, że mam do niej słabość? jeszcze 5 dni i wymiziam tego skarba!
inbloom napisał(a): Daisy to chyba wieczność nie widziałam a super wygląda - nabrała ciałka czy mi się wydaje?
Eeeee przesadzasz Widziałaś ją......na Majówkę Daisy jest strasznie ciężko zrobić zdjęcie, bo ona na spacerach przyjęła sobie za zadanie przekopywanie terenów Czasem jest naprawdę ciężko ją odciągnąć od tego kopania A co do ciałka...to ona jak każda kobieta Czasem ma więcej, czasem mniej. Teraz rzeczywiście wygląda ładnie.
Marta Kessi BOSKA piekna jest ale Ci sie panna udała, a Tamiska słodka zobaczymy co nam z tej małej kuleczki wyrośnie trzymam kciuki za nią z całych sił a i gratulujemy Kessiulkowi pierwszych sukcesów wystawowych
Dziś w naszej galerii zdjęcia Tamisi z weekendowego zlotu Tamisia jak widzi aparat, pozuje jak profesjonalna modelka (w przeciwieństwie do Kessiula, która robi głupie miny ) Zdjęcia mamy naprawdę śliczne
I na zakończenie troszkę niewyraźne zdjęcie, ale oddające idealnie usposobienie Tammi
ja Wam powiem jedno: ta suczka to oaza spokoju która mimo wszystko potrafi pokazać ząbki a oto dowód Tammisia, skradłaś moje serce... a Chabercik tęskni za tymi zabawami