Moderator: Apcik
Poker napisał(a):AparatBorsuka robi piękne zdjęcia
Borsuk robi piękne zdjęcia(...) ... chyba pożyczę taki Aparat do pięknych zdjęć od Borsuka
właścicielka Florka napisał(a):(...) A co do gwarancji Kudłatego i innych osobników tego rodzaju... ile lat są na gwarancji ??
bardzo mnie ten temat interesuje![]()
![]()
(...)
Elmo napisał(a):(...)
Ukryty Smok!baksak napisał(a):Najpierw z barku...
baksak napisał(a):To zależy. Zwykle raczej krótko... Ale nawet jak są na gwarancji to jest to raczej taka chińska gwarancja...![]()
Borsuk ze swej strony radzi ci zaprowadzić porządek od razu. Według Borsuka małż od początku powinien być odpowiednio tresowany, także przy pomocy elektrycznej obroży. Inaczej po jakimś czasie z dobrze zapowiadającego się małża wyrośnie ci... Kudłaty.![]()
Borsuk mówi też, że akceptowalny poziom wytresowania uzyskasz gdy małż, kiedy zarządzisz kładzenie kafelków zapyta grzecznie jaki kolor byś sobie życzyła.![]()
Poziom optymalny będzie wtedy, gdy sam będzie wiedział, że: chcesz mieć kafelki, w jakim kolorze, i jak szeroka ma być fuga. Co więcej położy je zanim zdążysz pomyśleć, że byś je chciała.![]()
Elmo napisał(a):Sto lat braciszku![]()
Ale co to, żadnych zdjęć?
marieanne napisał(a):(...) ... ale chyba muszę wybrać się na jakieś przeszkolenie do Borsuka w związku z moim niedługim zamążpójściem... Mój przyszły małż niestety jest daleko w tyle, nawet akceptowalnego poziomu nie osiągnął.....
baksak napisał(a):W tersurze małża Borsuk zaleca błyskawiczną metodę trzech kroków.![]()
Należy stanąć w odległości trzech kroków od delikwenta (najlepiej w czasie meczu - dobry jest finał Mistrzostw Europy, Świata, Champions League) i wydać polecenie, np. natychmiast wynieś śmieci.
![]()
Jeśli nie zareaguje należy podejść na dwa kroki i zdzielić przez łeb ścierą.![]()
Jeżeli i to nie pomoże należy podejść na jeden krok i dać z plaskacza. w razie braku efektów należy ponawiać całą procedurę do skutku.
marieanne napisał(a):baksak napisał(a):W tersurze małża Borsuk zaleca błyskawiczną metodę trzech kroków.![]()
Należy stanąć w odległości trzech kroków od delikwenta (najlepiej w czasie meczu - dobry jest finał Mistrzostw Europy, Świata, Champions League) i wydać polecenie, np. natychmiast wynieś śmieci.
![]()
Jeśli nie zareaguje należy podejść na dwa kroki i zdzielić przez łeb ścierą.![]()
Jeżeli i to nie pomoże należy podejść na jeden krok i dać z plaskacza. w razie braku efektów należy ponawiać całą procedurę do skutku.
No to już wiem, gdzie popełniałam błąd - ja po prostu próbowałam jedynie metodami pozytywnymi.....
AniaRe napisał(a):marieanne napisał(a):baksak napisał(a):W tersurze małża Borsuk zaleca błyskawiczną metodę trzech kroków.![]()
![]()
No to już wiem, gdzie popełniałam błąd - ja po prostu próbowałam jedynie metodami pozytywnymi.....
No bez przesady! Małża pozytywnymi metodami?? Szkoda zachodu
marieanne napisał(a): (...) Oj no weźcie, ja jeszcze nawet nie jestem mężatką, mam prawo nie wiedzieć..... ale na forum dużo dobrych rad, wyrobię się, ot co!(...)
baksak napisał(a):Kudłaty obiecał mi, że kiedyś wybierzemy się w odwiedziny do Luny, więc powoli patrzę sobie o co chodzi z tą wodą...![]()
Na razie ustaliłem, że jest mokra.A Kudłaty ustalił, że musi się wykazywać refleksem kiedy już z tej wody wyłażę...
![]()
baksak napisał(a):marieanne napisał(a): (...) Oj no weźcie, ja jeszcze nawet nie jestem mężatką, mam prawo nie wiedzieć..... ale na forum dużo dobrych rad, wyrobię się, ot co!(...)
Borsuk mówi, żebyś zaczęła jak najwcześniej!Inaczej niepostrzeżenie małż osiągnie ci stan skudłacenia. I co wtedy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości