Sedecznie pozdrawiam przyrodnią siostrzyczkę mojego nieodżałowanego Tenorka (Lancelot Lamia Mater) czyli Ashanti. Mieli wspólnego tatusia Certo. Fado pozdrawia wszystkie śliczne kudłate laski
ja rownież pozdrawiam serdecznie pamiętam wasz miot fajny nasza Ashanti ma sie dobrze jak narazie nie ma problemów i mam nadzieje że bedzie tak jak najdłużej
moja córcia Paulina i koniki u niej w szkole ostatnio chciała przyprowadzić do domu kucyka bo szukali dla niego opiekunów teraz jest do oddania ogier 4 letni i dalej mi marudzi
Aśka - tylko nie daj sie wkopać! Ogier! 4 latek - to zgroza! Jak byś bombe atomową kupowała. To nie jest koń dla nowicjusza. Dla nowicjusza to jest 10-letni, grzeczny wałach ewentualnie. I z zaznaczeniem ze od razu kupujesz 2 ( bo konie samotnie utrzymywane staja sie narcystyczne), albo stać cie na pensjonat ( minimum 450 zł miesiecznie).
narazie mnie jeszcze nie jest stać na konia chyba że Falabella- najmniejszy koń świata ale tu cenowo chyba nie dam rady a tak poważnie może kiedyś i napewno nie ogier