maluch przesłodki prezent na nowe życie niech się zdrowo chowa i szczęśliwie na pociechę dziadkom i Pańci Gocha wiem że marzysz o odpoczynku , ale wymyśl jakiś nowy "dizajn" wystawowy pod młodego byczka , jest tego wart
Ferdek wygląda jak rodzony brat Gori Przynajmniej z piegów Nie dziwię się, że zapałali do siebie miłością, bo jak na siebie patrzą, to jak w lusterko Piękny! Niech się zdrowo chowa i wyrośnie na pięknego repro
Ach... o tym Młodzieńcu można pisać i pisać- cud, miód Hmm... będziecie we Wrocławiu z Fernando, tak? Szkoda, że nie w Warszawie. Myślałam i o Wrocławiu, ale ja Etapa nie chcę aż tak forsować, bo wyszłoby na to, że co tydzień wystawa No, ale może jeszcze gdzieś się spotkamy?
Spacerek w towarzystwie Madziuli ,Bianeczki i Ginki -szalenstwo było 8 bernów w szalonym biegu. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Ferdus dawal rade :):):) dotrzymywał dzielnie duzym kroku :)
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Madziu dziekujemy za odwiedzinki :):):) na zdjeciach benek ,niunia ,adelka, gori ,dzez ,bianka gina ferdus :)
Gosiu wielkie gratulacje. Nowy "nabytek" cudny. Berneńskie apartamenty zajepsiaszcze Będziemy we Wrocławiu i absolutnie muszę malucha zobaczyć i pomiziać Do zobaczenia