Do posłanka, to on tylko znosi co znajdzie w zasięgu wzroku (buty, kapcie, futerko, które pierwotnie leżało na podłodze ) chwile tam posiedzi i pogryzie i zaraz drepta gdzieś indziej. Jeszcze nigdy tam nie spał - zawsze śpi przy moim łóżku :)
I do tego dobrze wychowany Jak jesteśmy w gościach to zachowuje się potulnie, sama słodycz mu z oczu patrzy - potulny jak baranek A jak tylko wrócimy do domu .... istny diabełek się pojawia :)
Przeniesienie legowiska nie pomogło - poleży w nim chwile, ale gdy myśli, że juz spię to się podnosi i kladzie obok. Przesuwanie legowiska obok teżnic nei dalo - wowczas wraca na miejsce gdzie pierwotnie bylo legowisko. Widocznie wygodniej mu na dywanie
Czas na wiosenne porządki. Popilnuję tych liści, które Pancia zebrała
Biegnę, już biegnę
Jestem Co znalazlem to moje, schowam w pyszczku przed Pancią bo znowu mi zabierze
Też chcę pomóc. Mogę podlewać.
To mam podlewać czy nie ?
Wiem, pójde róże podlac
A teraz czas wypocząć po ciężkiej pracy. No ja się nigdzie stąd nie ruszam – swoje na dzisiaj zrobiłem
Wczoraj wybraliśmy się na spacerek do puszczy z Agą i Aronem.
Aron jest ode mnie starszy i trochę większy, ale to też szczeniak jak ja Zaraz na początku spacerku wykąpaliśmy się w strumyczku
Suszyliśmy się w biegu
Albo tarzając w liściach
Czasami musiałem odpocząć nie jestem jeszcze taki silny jak Aron
wspólne zabawy A tak wyglądają dwa sępy Wypracowana przez Baxa pozycja obronna przyjmowana podczas konfrontacji z większym od siebie Po jakimś czasie Bax zaczął się opierać amorom Arona i pokazał zęby
Po spacerku Bax spał jak zabity przez resztę dnia, ja z resztą też padłam wcześnie, ale to na pewno z winy dużej dawki tlenu )
Dziękuję Agnieszko za miły spacer i mam nadzieję, że go jeszcze powtórzymy
Ostatnio edytowano 2008-03-17, 16:09 przez Betty i Bax, łącznie edytowano 1 raz
Zdjęcia bardzo ładne, to my dziękujemy za tak miłe towarzystwo Jeszcze raz przepraszam za mojego bzika (zbereżnika) ale to że jest tak kochliwy odziedziczył po swoim panu
PS.Szkoda że na wystawach nie obowiązuje pozycja na sępa bo to mają w genach
Baxiulek prześliczny na każdej fotce coraz większy z niego chłopak świetny mieliscie spacerek, widać ze Bax dobrze bawił się z Aronem. jak tak patrze jaki on grzecztniutki na tych zdjeciach to niemoge uwieżyć w to co mówisz że diabełek z niego