oj te zabko-igielki BARDZO nam przeszkadzaja bo jestesmy juz cali pogryzieni i najgorsze jest to ze tego nie da sie oduczyc,na zadne 'fe' 'nie wolno' 'zostaw' Chesli nie reaguje pomozcie
U nas przeszło Karmelowi jak wymienił ząbki ale ja miałam ręce jakbym agrest zrywała takie porysowane od ząbko-igiełek. Nie pomagały gryzaczki lepsze ręce były . Teraz ma znowu manię szukania "pchełek" straszne szczypie i teraz nastała pora siniaków jak zawczasu nie zareaguję Pozdrawiamy
hmmm to wyglada na to ze bedziemy musieli przeczekac naszczescie poza tym gryzieniem Chelsea jest tak kochanym psiurem ze to wiele jest w stanie wynagrodzic wszystkie mizianki przekazane Malej!!! I musze sie jeszcze pochwalic Chelsi okazala sie byc BARDZO madrym pieskiem,uczymy ja podstawowych komend i 'do mnie' juz umie bardzo ladnie,praktycznie za kazdym razem tak zawolana przybiega(oczywiscie dostaje male nagrody za to) i pomalutku udaje nam sie tez komenda 'siad'!!!jestem z niej baaaaaaardzo dumna
ostatnio uwielbimy siedziec na balkonie i obserwowac sobie swiat ;) dzisiaj byla taka smieszna sytuacja bo pod balkonem przechodzila pani z takim tyci tyci kundelkiem i kundelek ten szczeknal jak zobaczyl Chelsi na balkonie a ta jak dala noge to az sie kurzylo pobiegla do budy-patrz do wc i trzesac sie wygladala zza muszli
Śliczna dziewczynka! Dopiero co moja Otina taka malutka była, a teraz już wielka psica jest Nacieszcie się ta śliczną malutką panienką, bo one strasznie szybko rosną! Pozdrawiamy
oj strasznie szybciuko rosną mnie to sie wydaje ze codziennie rano jak widze Chelsi po nocy to jest wieksza!!!!i nozki jej do gory wystrzelily!!!jest u nas dopiero 3 tyg a w tym czasie urosla juz strrrrrrasznie!!!wazylismy ja przedwczoraj i wazy juz 9 kg a pamietam ja jak byla takim malym slepym krecikiem siedzimy z pancia na kanapie ;) dzisiaj byl bardzo wazny dzien poniewaz Chelsea byla dzisiaj pierwszy raz w zyciu na spacerku poczatkowo troszke bala sie trawy i calego tego 'poruszenia' ale przespacerowalismy ladnie dookola bloku i nawet raz sie wysiusiala na trawe za co oczywiscie dostala nagrode a oto fotoreportarz z tego jakze waznego wydarzenia
Wczorajsza wizyta na dzialce byla bardzo udana Mala byla zachwcona,wszystko na spokojnie mogla sobie poogladac,powachac i zwiedzic!Probowala tez skonsumowac kilka slimakow dobrze ze ja obserwowalam i w pore uroatowalam biedakom zycie a Chelsee uchoronilam przed biegunka taka jestem piekna psica wszedzie dobrze ale na kolankach u panci najlepiej obrabiamy patysia
Dawno nas nie bylo bo jakos tak nam dni mijaja szybciutko i na wszystko barakuje czasu!ale mamy pare fotek na pocieszenie Chelsea chodzi juz ladnie na pole,min dzieki waszej pomocy Mala bardzo dziekuje za wszystkie proady dzieki ktorym spacerki sa dla niej przyjemnoscia a nie katorga!czasami udaje nam sie tez dorwac Blusie mamusie na polku i pochasac razem na trawce!!!pan Blusi ma zdjecia to poproscie go ladnie to moze wrzuci to teraz fotki na dzialce na kocyku tu na kolankach u panci i z kosteczka do dziamgania-powiem Wam ze Cheslea to uwielbia!!!ona wogole jest jakim 'kolankowym' okazem-kazda okazja zeby sie wcsinac na kolanka do panci jest wykorzystana!!!a jeszcze na bujanym fotelu i z kosteczka w pysku to juz wogole raj na ziemi tutaj jestem cala mokra i brudna bo wytarzalam sie z Mamusia Blusia w mokrej trawie i blocie!!!ale bylo suuuuuper moje sliczne oczunia,niestety czesto czerwone a tutaj ulubiona pozaycja Chesli-tzw samolocik a tak dla odmiany kicia Milusia spiaca z moim misiem Klapcatym pozdrawiamy serdecznie Wszytskich forumowiczow i ich Piesiow ps.zobaczcie jak ona rosnie,masakra,jest juz 3 razy wieksza od tego czasu jak ja wzielismy