Agnieszko mówisz i masz...Śpiąca Królewna... godzina 06.55 no dobra ,jeszcze 5 minut i wstajesz Piotruś do szkołyporanno sobotnia nauka rysowania Weroniczka dała mi biedronkę,chyba po to abym jej nie przeszkadzała...moja ...i już jej nie oddam a jednak ..zabrała mi biedronkę inwazja chłopaków na mnie uczą mnie pokazywać ładnie ząbkiAstinka jest baaaaaaaaaaaaardzo cierpliwa Pozdrawiamy
a jednak idzie wiosna przyjechała znajoma i wyszłyśmy na spacer z suniami,a przy okazji zrobić dzieciakom miłą niespodziankę Ala i dziewczynki...a ja złapałam aparat pod szkołą Piotrusia
jesteśmy z nowymi fotkami tylko proszę o wyrozumiałość co do bałaganu,bo Szymek jako najmniejszy robi go najwięcej Szymek czyta bajki Astince i liczenie ząbków u Sabci-Hester i na koniec dziewczyny razem"chcieć to znaczy móc" czyli da się pomieścić ale dłużej tak się nie da
Agnieszko więc coś jeszcze umieszczę,bo udało mi się nakryć Asti na gorącym uczynku: tym sposobem jest od kilku dni u nas w domu samoobsługa Asti opanowała wchodzenie do domu kiedy ma na to chęć i wychodzenie.Dzisiejszej nocy gdzieś koło północy wybiegły wszystkie trzy na dwór i ujadały pod bramą na coś ...nie wiem co ale no nie mam wyjścia i zacznę zamykać drzwi na klucz bo wietrzą mi mieszkanie.....br,br aż boję się pomyśleć co będzie dalej hi,hi Pozdrawiamy
Ostatnio edytowano 2010-03-14, 11:26 przez elwira, łącznie edytowano 1 raz
HaHa tą zdolność zdecydowanie Astinka odziedziczyła po tatuśku Niedawno mielismy dwa mioty jednocześnie i dwie mamusie z dziećmi 6 tyg. były w jednym pokoju .Albinek i Pumisia oraz Al Capone były w pokoju obok . Postanowiliśmy z mężem odwiedzić moich rodziców .Po uprzednim obejściu domu , wyłączeniu prądu i pozamykaniu wszystkich drzwi wyjechaliśmy na 3 godzinki.Czas u rodziców szybko minął .Po powrocie .Albi otworzył drzwi pomimo , że zastawiłam jeszcze krzesłem.Wszystkie psiaki dorosłe i gromadka szczeniaków razem .W pierwszym momencie sie wystraszyłam , ale oczywiście niepotrzebnie .Wszystkie psiaki razem doskonale sie dogadywały :lol . Tak więc przygotuj się , że Astinka jeszcze nie raz Was zaskoczy
a jednak po Albinku drogą dedukcji już na początku tych numerów z drzwiami wykluczyłam z grona podejrzeń Hester i Miszkę, gdyż one tego nie potrafią a jak widzę Astinka sporo odziedziczyła po tatusiu np.ciekawość , opiekuńczość,wdzięk... podobnie jak po mamci