Danka2208 napisał(a):Aga ty to jak w filmie w najciekawszym momencie koniec, weź kobieto zlituj się i napisz ciąg dalszy
I o to właśnie chodzi w serialach

Wszyscy czekają na cd i na pewno tu wrócą, żeby poczytać

Moderator: Apcik
Danka2208 napisał(a):Aga ty to jak w filmie w najciekawszym momencie koniec, weź kobieto zlituj się i napisz ciąg dalszy
Danka2208 napisał(a):Aga pewnie zapomniała, reszta grzecznie tylko sprawdza i czeka.
Aga sprawdza naszą cierpliwość
aga.galin napisał(a):Roma napisał(a):Myślę, ze nadszedł czas aby przestać rozczulać się nad filmikiem![]()
(choć jest piękny) i żądać fotek, jak długo jeszcze mamy czekac na ciąg dalszy
No i masz! Roma - zdrajco - przecież wiesz, że wszystkie moje "sprawy do załatwienia" dotyczą tylko i wyłącznie życia forumowego (normalnie wciągnęło za nóżkę)![]()
![]()
Teraz mi głowę zaprząta pewna pannica na DT, z którą dziś objeździłam wszystkich wetów (niech żyje prowincja!).
.
Cefreud napisał(a):ej no ile można się urlopować?
aga.galin napisał(a):
Niech nikt absolutnie nie waży się mi kiedykolwiek powiedzieć, że pies nie potrafi czuć, tak jak człowiek!... Tyle bólu w oczach nigdy nie widziałam, co tamtego dnia przy samochodzie w oczach mojego Rediego... I wszystkim nam zrobiło się jakoś tak cholernie i niewyobrażalnie przykro z tego powodu... Kiedy zaczął na nas warczeć, serce mi pękło na pół. Nagle podróż ku wielkiej przygodzie była już tylko drogą przez mękę mojego psa... Wiedziałam, że będzie dobrze, że będzie to najważniejsza lekcja dla niego z poczucia bezpieczeństwa i wiary w to, że jest dla nas kimś bardzo ważnym - dlatego nie zważając na jego opór, na rękach wsadziliśmy go siłą do samochodu...
c.d.n.
aga.galin napisał(a):a jeszcze później to już pomyślałam, że wszyscy zapomnieli albo się pogniewali![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości