Hej! To znowu ja!
Minęło kilka dni i pewnie kilka osób jest ciekawych co u mnie?!
Poznaję nowych ludzi, prawie zawsze chcę się z nimi witać, ale czasami Robert mi nie pozwala

No nie wszystkich lubię, dwa dni temu przy AZSie obszczekałem pewnego gościa, Robert powiedział, że to menel i bardzo dobrze zrobiłem. Szkoda, że jeszcze nie mogę chodzić na spacery, tylko przy domu, albo na przystani.
Obrazek został zmniejszony.Ech, mówią, że jestem za mały. No, taki mały to ja nie jestem, w poniedziałek skończyłem 11 tygodni i ważyłem 11 kg. Śmiali się ze mnie, że na tym zdjęciu wyglądam jak mały goryl. Phi, też porównanie

.
Obrazek został zmniejszony.Jak wychodzę na dwór to bawię się z Emilią albo z Robertem w piłkę, w wyrywanie sznura i takie tam.
Obrazek został zmniejszony.Jak mi się znudzi to robię obchód i obserwuję okolicę i ludzi.
Obrazek został zmniejszony.Lubię obserwować.
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.a teraz pokażę Wam jak wygląda UTAJONY
Obrazek został zmniejszony.a jak HURAGAN
Obrazek został zmniejszony.Ja to jeszcze niejeden numer wywinę, tylko wydostanę się na większą przestrzeń. No trochę boję się Roberta. Jego to chyba będę musiał słuchać, ale z Emilią... to się jeszcze zobaczy

Obrazek został zmniejszony.Z Robertem to lubię się siłować i ganiać, a z Emilią bawię się w inne zabawy, np. zabieranie grzebienia,
Obrazek został zmniejszony.niespodziewane pobudki

Już potrafię wejść sam do łóżka
Obrazek został zmniejszony.Wczoraj mizialiśmy się z Emilką pod stołem, Fajnie było!
Obrazek został zmniejszony.No jak coś zbroję, czyli często, muszę robić niewinne miny, żeby za dużo nie marudzili i dali mi się bawić dalej
Obrazek został zmniejszony.Podobno niedługo zobaczę morze, cokolwiek to jest, powęszymy zobaczymy. Lipa trochę, bo mi śnieg pod domem topnieje. To ja spadam. Na razie!