![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)
http://img580.imageshack.us/img580/3585/aadsc06307.jpg
Moderator: Apcik
Apcik napisał(a):Expert głaski od nasjak będzie Ci bardzo źle to zwiewaj z tego zwierzyńca i biegnij na południe
![]()
super fotki
baksak napisał(a):Apcik napisał(a):Expert głaski od nasjak będzie Ci bardzo źle to zwiewaj z tego zwierzyńca i biegnij na południe
![]()
super fotki
Na południe? Ha, góry są gdzieś tam...Nos mi też mówi, że na południu robią dobre piwo.
Kudłaty z pewnością pobiegł by ze mną. Myślę nawet, że by mnie wyprzedził.
aga.s napisał(a):Witam Expert ja to Basanti a ten starszy to Indi. Leżeliśmy w domku i słyszałam jak moje dwunogi czytały o Twoim problemie -jak podać do sądu babcię Małgosię. Wiesz mój dwunóg jest adwokatem mogę z nim porozmawiać /jak oczywiście ten bufon mnie zrozumie/ Wiesz tylko gada i gada ,ale słyszałam ,że na tym polega jego praca. Ja do końca tego nie kumam ,bo jestem jeszcza malutka. Starszy mówił mi, że to bardzo nudna praca. Skoro mój dwunóg tyle pracuje to myślę, żę pomoże Ci z babcią![]()
Najpierw daj jednak im szansę. Trzeba na nimi popracować- ja mam łatwiej ,bo Indii już ich wyszkolił.I tak już się nauczyli , ze jak siadam to dają mi smakołyk.
Jak problem się powtórzy , to pisz i będziemy razem radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości