Moderator: Apcik
kerovynn napisał(a):Daria, Ty to w jakiejś ciekawej okolicy mieszkasz - żaby, ropuchy, zaskrońce. Ogólnie wesołoFrycia jest gigantycznie piękna
, a Kudłate Panny niezmiennie urodziwe. Trzymamy kciuki by guzek okazał się banałem. Eska kiedyś na łapie miała coś podobnego tylko mniejsze. Smarowałam to Tribiotykiem i zniknęło - na szczeście.
marieanne napisał(a):Daria, chciałam Ci tylko powiedzieć, że przez Twoją galerię i Frytę TŻ zaczął niepokojąco często przeglądać strony na temat tureckich psów pasterskich ze szczególnym naciskiem na kangale. Jak mi takiego przyniesie do domu, to będzie Wasza wina
Daria + Chila i Luna napisał(a): przefruwa Feride 150 cm bez wysilku
kerovynn napisał(a):Daria + Chila i Luna napisał(a): przefruwa Feride 150 cm bez wysilkuqurcze a ja myślałam, że tylko mój ogar taki skoczny. 150 cm, hm... to na pewno pies a nie koń?
![]()
A do Lubania muszę kiedyś Grześka wysłać bo on za ptakami cały dzień może łazić. Boszzze, udało Ci się w raju zamieszkać
Daria + Chila i Luna napisał(a):marieanne napisał(a):Daria, chciałam Ci tylko powiedzieć, że przez Twoją galerię i Frytę TŻ zaczął niepokojąco często przeglądać strony na temat tureckich psów pasterskich ze szczególnym naciskiem na kangale. Jak mi takiego przyniesie do domu, to będzie Wasza wina
bardzo mnie to cieszytak jak na PW jak ma jakies pytania chetnie odpowiem a jak bym nie znala odpowiedzi to odesle gdzie trzeba albo sie dowiem
![]()
a chcialam Ci powiedziec ze 2 szwajcary i turasek pasuja do siebie :D choc podejzewam ze w waszym przypadku nie bedzie raczej mowy o samcu ze wzgledu na bohuna, Turaski moga miec harem, ale drugiego samca nie zdzierza, klutnie i zgrzyty beda i ponadgryzane uszy poki sobie nie ustala kto jest kto , chyba ze byscie oddzielali, zeby razem nie biegaly , bo samce na inne samce sa ciete, suki moga biegac jak chca, no i ogrodzenie wysokie i mocna radze zrobic, my wlasnie wymieniamy, bo przefruwa Feride 150 cm bez wysilku choc i u nas zdarzaly sie klutnie i pare razy rozdzielac musialam suki![]()
A wine biore na siebie i bardzo sie ciesze :D
marieanne napisał(a):No dobrze, ale skąd ten ziarniniak?
Nie wiem, jak u psów, ale u ludzi związane są z występowaniem innych chorób.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości