Moderator: Apcik
Kinia ja też Cię
haha ja nieszkodliwa jestem
Latająca Vanilka,REWELACJA
Kinia, kiedy masz znowu wieczór wolny? Trzeba pogadać na gadu o talencie frisbowym
SandraNatan napisał(a):Dzisiaj ta ślicznotka mnie odwiedziła :) było baaaardzo miło i śmieszniei wiem Kiniu,że teraz Cię wkurzę no,ale wiesz :* haha Kinia byla b. zadowolona,że Vanilla biega za freesbe
![]()
Romked napisał(a):Piękne skoki, a może nawet loty za frisby! Bernusie pomimo swojej masy mają jednak ogromny zapał do zabawy.
Piękne skoki, a może nawet loty za frisby! Bernusie pomimo swojej masy mają jednak ogromny zapał do zabawy.
Wooow.Ty, jak ją to kręci to spróbuj z nią na spadochronie.
jasny gwintWOW!!
oj VanilkaTeam - nie przestajecie nas zaskakiwaćdawać mi tu więcej fot! bo jedno zdjęcie i rozciągnięty avatarek nie wystarczy
Lila nie jest ani ciężka ani super mocna czy przysadzista (a taki teraz trend), dobrze zbudowana i wysportowana, takie skoki to żaden problem
super skacze ,widać że ma Vanillka ku temu predyspozycje![]()
![]()
Obiecanki,cacanki,a głupiemu radość-a zdjęć jak nie było ,tak i dalej nie ma
Oj niech się Pancia sprytnej Vanilki szybko poprawi i da pocieszyć oko piękną akrobatką
GratulujęVanilka jest wszechstronnie uzdolniona i jeszcze nie raz wszystkich zadziwi
Rozumiem Kinia, ze masz nawał obowiązków ale żeby tak całkiem zapominać o Pokerku![]()
oj nieładnie, nieładnie o nas to już wcale nie wspomnę
GratulujęVanilka jest wszechstronnie uzdolniona i jeszcze nie raz wszystkich zadziwi
Rozumiem Kinia, ze masz nawał obowiązków ale żeby tak całkiem zapominać o Pokerku![]()
oj nieładnie, nieładnie o nas to już wcale nie wspomnę
oj Vanilka, ty chyba chcesz ciotkę Mufkę z piedestału latających bernów wykolegować
ale nie krępuj się , Mufka będzie miała kompana do latania
super ujęcie
Ja chcę filmik !
Kinia ja jednak będę w Poznaniu w niedzielę:(
Kinia! masz już Pokera w galerii, specjalnie dla Ciebie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości