Słyszłam, że pod względem hodowlanym nie jest dobrze gdy zostawia się rodzeństwo, ale ja się nie znam, musieliby wypowiedzieć się szczerze inni hodowcy.
Moderator: Apcik
AniRysTeam napisał(a):Słyszłam, że pod względem hodowlanym nie jest dobrze gdy zostawia się rodzeństwo, ale ja się nie znam, musieliby wypowiedzieć się szczerze inni hodowcy.
AniRysTeam napisał(a):
Słyszłam, że pod względem hodowlanym nie jest dobrze gdy zostawia się rodzeństwo, ale ja się nie znam, musieliby wypowiedzieć się szczerze inni hodowcy.
olunia napisał(a):ja poproszę jeszcze zdjęć Enzusia![]()
P.P. napisał(a):Wszystkim bardzo dziękujemy
AniRysTeam napisał(a):
Planowaliśmy zostawić jedną suczkę ,po niespodziewanej śmierci Kleo postanowiliśmy ,że zostaną z nami dwie ,wybór padł na Enye i Eris.Enzo natomiast nie znalazł nowych właścicieli ,którzy chcieliby prezentować go na wystawach a ,że ma już prawie 4 miesiące to i czas najwyższy przygotowywać go pod kątem zachowania w ringu to podjeliśmy decyzję ,że zostanie z namiMuszę przyznać ,że ma talent chłopak ,umie już chodzić i biegać na smyczy ,pokazuje już zęby ,macanie klejnocików nie robi na nim wrażenia ,wykonuje komendę siad i uwielbia się czesać ma spokój żółwia
i jest zawsze wesoły
Dziewczynki są mniej skore do ćwiczeń ,ale postaramy się aby na wystawie we Wrocławiu nie przyniosły nam wstydu
Zapewniam ,że w naszej hodowli nie zamierzamy kryć siostry bratem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości