Moderator: Apcik
baksak napisał(a):Zawsze to jakiś postęp skoro zaczynaliśmy od chodzonego...
baksak napisał(a):Niestety później Gatta musiała jechać do domu. Ale obiecała, że wróci
EwaM napisał(a):Piękne filmikiTylko odblokuj,Expert,Kudłatego,bo na "Sonacie Księżycowej" się zaciął
![]()
właścicielka Florka napisał(a):(...) a przypomnij sobie, jak Tobą się zachwycali, jak byłeś puchatą kuleczką... (...)
baksak napisał(a):Akurat! Od kiedy poznali Gattę, to tylko ciągle mi mówią: widzisz jaka ona mądra, ty w jej wieku to tylko sikałeś gdzie popadnie i przewracałeś się o własne nogi...![]()
Elmo napisał(a):W dodatku słyszałem, że Julka ma Cię odwiedzić w stolicyChyba już ładuje aparat, co by Cię obcykać
Ja niestety zostaję, taki jestem zalatany...
gatta napisał(a):W sumie u nas z pilotem to już Babcia Małgosia zaczęła
gatta napisał(a):A czy Julka też do Szczecina się wybiera![]()
Borysku, może nawet bez aparatu - byle z Tobą
Elmo napisał(a):To, co Babcia robi z majowymi przez osiem tygodni, to najpilniej strzeżona tajemnica. Jak by nie było, psiaki są super wychowane![]()
Elmo napisał(a):Szczecin? Co to dla nas![]()
Elmo napisał(a):Tym bardziej niecierpliwie przebieram łapkami na spotkanie podczas wystawy w stolicy!
gatta napisał(a):Elmo napisał(a):To, co Babcia robi z majowymi przez osiem tygodni, to najpilniej strzeżona tajemnica. Jak by nie było, psiaki są super wychowane![]()
Tego to NIKT nie wie![]()
W sumie - niech Babcia robi z nimi co chce, ważne że potworki są wesołe, odważne, zadbane, kochane, szczęśliwe, itd...
Elmo napisał(a):(...)Do Warszawy się z nimi nie zabiorę, a w życiu!Nie dla mnie siedzenie w salach wykładowych, hotelach i muzeach. (...)
z tego miejsca autorytatywnie chciałam zauważyć, że Borsuka to macie perfekcyjnie wyszkolonegobaksak napisał(a):W takiej rzece to potrafią znikać patyczki. Dobrze mieć wtedy ze sobą Borsuka...![]()
Majszczur napisał(a):z tego miejsca autorytatywnie chciałam zauważyć, że Borsuka to macie perfekcyjnie wyszkolonegobaksak napisał(a):W takiej rzece to potrafią znikać patyczki. Dobrze mieć wtedy ze sobą Borsuka...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozdrówki, Granda.
baksak napisał(a):Wiem, że od dłuższego czasu ciągle u mnie to samo. Zdjęcia ze szkoły i nic więcej...
baksak napisał(a):
baksak napisał(a):Zresztą ciągle bardzo martwię się o siostrę. Gatta już tak długo choruje... Ściskam za nią cały czas łapy![]()
Wiem, że już jej troszkę lepiej i bardzo się z tego cieszę![]()
Zdrowiej prędko Gaciorku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości