Jak Wy robicie takie cudne zdjęcia No tak, macie super obiekty do fotografowania.
Ale mnie ciągle nurtuje pytanie jak te wszystkie harce znosza Wasze kanapy???
Mam zamiar zmieniać tapicerkę i tak się zastanawiam, może skóra to właśnie dobry pomysł, tylko taka jasna? Małgosiu Ty chyba stale chodzisz i czyścisz?
bardzo dziekuje.......................
Wandziu -balam sie tej jasnej skory ,ale nie jest tak zle, kanapa ma 3lata,specjalnie jej nie myje (no chyba ze ktos przesadzi ) jest wytrzymala i latwa w konserwacji i wlosy sie nie trzymaja,ciemniejsza bylaby idealna tylko ja ja przykrywam a nakrycia zyja ok 1 roku
Sliczne, cudne stadko
Przeszłam galerie kniejek, spartków, teraz twoją i jakoś mi teraz z jedną sztuką psa zdecydowaniwe za mało, ale puki co proszę o więcej fotek. Benio boski
Ty Demonku lepiej nie wchodz -woda jeszcze zimna........
sznurek przyniesie Adelka -to glupiutka psinka Chyba jednak jej pomoge bo sie mloda waha.........
moj jest sznurek ,idzcie sobie
Wynocha watacha
o Moj Boze jaka jatka -ja sie tutaj schowam wyjsc czy nie wyjsc -tez chce sznurek........... Ja zostane szkodaaaaaaaaaaa [URL=www.fotosik.pl]
[/URL]
Dobra ide!!!!!!!!!! teraz wszystkie troche sa zmeczone! jak sie wezme za robote napewno dogonie
znow uciekly mi do wody -o ja tam nie wchodze!
o znalazlem sobie swinke (cos mi siedzi na ogonie )
masz juz nie jecz gnojku maly pobaw sie pileczka teraz starzy przerwe maja -moje dzieciateczko
Ostatnio edytowano 2008-02-26, 21:34 przez meggy, łącznie edytowano 6 razy
Wy, Wy, Wy... Macie własne jeziorko O jaaaa... Nie pokazuje Galwinowi bo jeszcze sobie też takie zażyczy Super macie gromadkę, tylko taką trochę nooo... AGRESYWNĄ