Ale czemu piłeczka na sznurku jeszcze nie odkupiona?

No i pańcia tak bardziej homeopatycznie, zimne leczy zimnym?

Moderator: Apcik
baksak napisał(a):Przy zamówieniu z netu zawsze jest coś do dokupienia. I zawsze się o czymś zapomni...![]()
baksak napisał(a):A Pańcio na pewno uczy psy różnych występków i chadza z nimi w owiane złą sławą miejsca... czy psy przypadkiem nie zaczęły używać języka uliczników i palić pokątnie tytoń?![]()
baksak napisał(a):Borsuk zaleca profilaktyczne urządzenie sceny i/lub zdzielenie ścierą. Borsuk tłucze Kudłatego regularnie i twierdzi, że to pomaga.
marieanne napisał(a):baksak napisał(a):Borsuk zaleca profilaktyczne urządzenie sceny i/lub zdzielenie ścierą. Borsuk tłucze Kudłatego regularnie i twierdzi, że to pomaga.
A jak mi odda?
baksak napisał(a):marieanne napisał(a):baksak napisał(a):Borsuk zaleca profilaktyczne urządzenie sceny i/lub zdzielenie ścierą. Borsuk tłucze Kudłatego regularnie i twierdzi, że to pomaga.
A jak mi odda?
Celnie trafiony? Niemożliwe
marieanne napisał(a):Hm, ale w takim razie muszę potrenować celność.
Może Borsuk by mnie na jakiś obóz szkoleniowy przyjął?
marieanne napisał(a):
Najpierw - gość na śniadanku
Dobrze rozkminiliśmy, że to samica dzwońca?
baksak napisał(a):czy psy przypadkiem nie zaczęły [...] palić pokątnie tytoń?![]()
marieanne napisał(a):Dobra, to jak Borsuk doradzi, Ty doradzisz... to myślę, że moje małżeństwo będzie udane i trwałe
kerovynn napisał(a):marieanne napisał(a):
Najpierw - gość na śniadanku
Dobrze rozkminiliśmy, że to samica dzwońca?
Bardzo dobrze![]()
![]()
baksak napisał(a):czy psy przypadkiem nie zaczęły [...] palić pokątnie tytoń?![]()
lepiej to sprawdź bo może trzeba im w necie cygara zamówić![]()
baksak napisał(a):marieanne napisał(a):Dobra, to jak Borsuk doradzi, Ty doradzisz... to myślę, że moje małżeństwo będzie udane i trwałe
Trwałe pod warunkiem że nie przesadziszZresztą w razie czego poćwiczysz w praktyce wiedzę fachową i sobie Kamila poskładasz
![]()
A Borsuk obiecuje, że jak się tylko zobaczycie, to ci pokaże na Kudłatym jak trzeba tłuc. Udopstępni ci też go do prób
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości