Obawiam się, że Kudłatego może tłuc wyłącznie Borsuk

Na kolana to nie ma jak kijki. Przenoszą sporo obciążenia na ręce. A i wywalić się na zejściu trudniej

Moderator: Apcik
Majszczur napisał(a):No ładnie. To mnie załatwiliście tym pierwszym filmikiem - teraz oprócz zaprzyjaźnionych od lat kontuzji mam kolejną - kręcz odcinka szyjnego
W zamkniętej klatce to ja bym się jednak bardziej obawiała o Kudłatego
Spoiler:
marieanne... zabieracie słoiki z powrotem do domu?![]()
NIgdy nie chodziłam z kijkami... Mówicie, że to dobre jest
Elmo napisał(a):Puk, puk...
Co tu taka cisza? Żyjecie?
baksak napisał(a):Przy okazji Borsuk i Kudłaty przeprowadzili próbę zabernienia mieszkania...
a nie umawialiśmy się przypadkiem, że NIKT nie będzie się śmiał z "zemsty trymera"baksak napisał(a): No może chwilowo, dzięki swojej Pańci, nieco mniej kudłata![]()
a weź mi nawet nie mów, bo mi gula w gardle staje, że się nie załapałammarieanne napisał(a): Do Borsuka i Nie-Borsuka wpadać warto, dobrze karmia
Majszczur napisał(a):a weź mi nawet nie mów, bo mi gula w gardle staje, że się nie załapałammarieanne napisał(a): Do Borsuka i Nie-Borsuka wpadać warto, dobrze karmia![]()
Majszczur napisał(a):(...) a nie umawialiśmy się przypadkiem, że NIKT nie będzie się śmiał z "zemsty trymera"
(...)
Majszczur napisał(a):(...)a weź mi nawet nie mów, bo mi gula w gardle staje, że się nie załapałammarieanne napisał(a): Do Borsuka i Nie-Borsuka wpadać warto, dobrze karmia(...)
Majszczur napisał(a):(...)
Chciałam tylko powiedzieć, że:
Expert jest... dużym chłopcem.
Expert jest... urokliwy.
Expert jest... grzeczny.
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości