Asia, co ty wygadujesz...Mufka?...7 lat??? Czy to oznacza, że stała się stateczną damą??? Nie wierzę! Mufka, bądź zawsze wesołą smarkulą ! To tylko Jakubek się starzeje
czy ten piekny młodzieniec koło Mufki to ten miły pan, który pomieszkiwał kiedyś w Twoim brzuchu?!?!?! Ja Cie kręce, to tak dawno wszystko bylo ?!?!?!
Mufko piękna i madra DAMO [ w tym wieku nie wypada sie juz do kobiet zwracac inaczej niz, Damo! ] z okazji Twych urodzin życze Ci samych radosnych, miłych i zdrowych chwil jak naj naj naj naj więcej!
Bardzo dziękujemy za życzenia Szczerze mówiąc to ja też nie wierzę, że Mufka ma 7 lat - ludzie którzy czasem nas zaczepiają na spacerach też nie wierzą . Mufcia dalej figle ma w głowie i z Jakubkiem stanowią super duet. Kasiu tak, 4 lata temu ten wielkolud siedział w moim brzuchu; całe szczęście już ponad 3 lata jest poza nim bo miałabym niezłą masakrę narządów wewnętrznych gdyby tak ciągle biegał w moim brzuchu
Wariatko berneńska, od nas również ogromnie uściski, na razie wirtualne
p.s. a ja tylko nieśmiało przypominam Twojej Pańci że jakieś 5 lat temu odgrażała się że na wystawie pojawisz się jedynie w klasie weteranów. Teraz już możesz