No rzeczywiście osesek, koń wielki! Szkoda, że nie osobiście, ale życzymy Dinusiowi wszystkiego naj... długich lat u boku właścicieli. Dla pozostałych D-Velvetek oczywiście też przesyłamy życzenia wszystkiego najpsiejszego.
Kochane moje wnusiątka . Dziś mija pierwszy rok waszego życia . Cieszę się niezmiernie ,że tak wspaniałych ,kochających macie włascicieli .Życze dziś samych smakowitości wielkiej porcji miziania i głasków Pozdrowienia od mamy Bianki i babci Zuzy ,która z uwagą śledzi wasze dorasatanie
Wszystkiego co najwspanialsze, najpiękniejsze i najsmakowitsze wszystkim Velvetkom z okazji roczku Niechaj każdy kolejny rok będzie malowany większą radością, niechaj czas płynie potokiem nieskończonej miłości. Życzymy Wam duuuuużo prawdziwych psich przyjaciół i jeszcze więcej tych dwunożnych. Cudownych spacerków, niezapomnianych chwil wspólnych zabaw z kochającymi właścicielami i zdrowia w obfitości!!!!! Smacznego tortu mięsnego Cmokasy
100-lat, 100-lat, 100-lat, 100-lat niechaj żyją nam- tak mi pani dziś śpiewała, jak ja sie cieszyłem. Teraz jestem już grzeczny i czekam na torcik-może będzie wieczorem? Wszystkiego dobrego dla Rodzeństwa, rośnijcie zdrowo i cieszcie swoich Państwa, i dziękuję wszystkim za życzenia. Dafuś
A teraz pańcia powstawia zdjęcia
Byliśmy na zimowym spacerze-wiatr we włosach
portecik
A mnie do łóżka to nie dają wchodzic a tak bym chciał. [URL=http://g.imageshack.us/img139/dsc00006qx3.jpg/1/][IMG]
Dafik ależ ty przystojniak jesteś .Kto by to pomyślał a taki mały pędziwiatr byłeś i widze, że biegi zostały też w niezłej kondycji. super elegant z ciebie
Od dzisiaj już nie Dinuś lecz Dino bardzo dziękuje forumowym przyjaciołom,ich opiekunom a w szczególności babci Zuzi,rodzeństwu i ciotce, za tak wiele serdeczności i pamięć.Szczególne podziękowanie kieruje do mamy Bianki za to,że dzięki niej znalazł się na tym świecie.Dinuś swój najważniejszy prezent urodzinowy dostanie dopiero w czwartek.Będzie to przyjaciółka do zabaw i psot panna Nesca,prześliczna sunia,którą przedstawimy wszystkim na forum jak tylko przybędzie do naszego domu.