Magda z Mają, no i ja

Moderator: Apcik
Milla napisał(a):My bardzo chętnie![]()
baksak napisał(a):Kudłatego zamkniemy jak zwykle w piwnicy, a Borsuka wyślemy po marchewkę.
baksak napisał(a):U nas jak są goście to zaraz jest impreza![]()
Borsuk i Kudłaty może rzeczywiście jeszcze nie znają szczegółów, ale to nic nie szkodzi. Kudłaty ma wyrysowaną rozpiskę, co ma w trybie pilnym wykonać. Ma tam rysunek ściereczki, odkurzacza, mopa... powinien załapać o co chodzi...![]()
Wystarczy, że dacie znać wcześniej, żeby mnie Borsuk zdążył chociaż z grubsza przeczesać i szalejemy. Kudłatego zamkniemy jak zwykle w piwnicy, a Borsuka wyślemy po marchewkę. Damy czadu jak Florek![]()
Chociaż powiem wam w tajemnicy, że ekserymentuję z kalarepą. Nie daje może takich efektów jak Florkowa marchewka, ale też jest nieźle
baksak napisał(a):Impreza będzie udana, to na pewno, ale na razie goście coś milczą kiedy przyjadą...
Elmo napisał(a):Na teraz, to pasuje nam każdy łikend, oprócz przyszłego
Milla napisał(a):A czy wredna suka i ja będziemy mogły się wprosić?
baksak napisał(a):A co powiecie na 8-9 grudnia? Troszkę odległy termin, ale nam pasuje i Gaciorkowi też...![]()
Poza tym dałem się przekonać Florkowi, jeśli chodzi o marchewkę...![]()
...może moja jest jakaś bardziej ekologiczna, bo wygląda na słabszą, ale też daje...![]()
Zdecydowanie nie tylko Oni. Grandzieluszek rąbie surowe marchewy aż miłowłaścicielka Florka napisał(a): Czy tylko cudny Expert i Floruś zajadają zdrową marchewczkę![]()
Majszczur napisał(a):Zdecydowanie nie tylko Oni. Grandzieluszek rąbie surowe marchewy aż miłowłaścicielka Florka napisał(a): Czy tylko cudny Expert i Floruś zajadają zdrową marchewczkę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości