Słusznie, że wstyd Co tak skąpo zdjęć Basuli, ha? Jak by nie Julka, która zdjęciami Gabany mocno podnosi średnią, to chyba trzeba by się na Was naborsuczyć
Spoiler:
aga.s napisał(a):(...) Jego wpis na FB mówi wszystko "Wiem,że wielu uważa tego gościa za brutala. Jednak do mnie przemawia jego skuteczność. (...)
A no to się trafił szmaciarz... Był taki Adolf H. co też był bardzo skuteczny. Np. w dostarczaniu swojemu krajowi siły roboczej podczas wojny. No nie ma jak skuteczność. Ale chyba nie zdołał Julce obrzydzić pobytu No przynajmniej nie za bardzo...
Dziękujemy wszystkim bardzo za gratulacje Wczoraj nic nie pisałam ,bo wróciłyśmy szczęśliwe ,ale i mocno zmęczone . Basunia zaszalała mimo wyliniałego futra Skończyła Championat Polski , zdobyła piątego BOB-a i II BOG grupy 2 Jeszcze jestem w szoku Obrazek został zmniejszony. Pełen luzik wystawowy Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Porównanie FRYDERYK Swobodne Życie ,KENNEDY Berneńskie Ranczo i Basanti Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Ring główny Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.