Ale jak znam tego mięsożercę, to mnie wyśmieje i sama będę sobie chrupać

Moderator: Apcik
marieanne napisał(a):Puk puk![]()
To, ze Expercik bedzie zdrowy to wszystkim jasne i klarowne, więc się na ten temat rozwodzić nie bedziemy, ale mamy pewne kieleckie ostrzeżenie dla Borsuka.
Borsuku kochany, mimo, ze wszyscy wiedza, ze trzymasz Kudłatego w garści, to uważaj - jak kiedy przegniesz, to może się to wszystko skończyć tak......
Obrazek został zmniejszony.
aga.s napisał(a):Oj , oj ale drastyczne zdjęcia !!!!!!!![]()
Aniu na forum są dzieci
baksak napisał(a):<boisie>![]()
![]()
Ja nie wiem co Wy teraz zrobicie, ale ja i Kudłaty mamy zamiar przedzierać się polami na Ukrainę i dalej. Jesteśmy już spakowani i mamy nadzieję, że zdążymy się schować chociaż przed podmuchem fali uderzeniowej, jak Borsuk zobaczy to zdjęcie...
...wprawdzie jasne, że obiekt na zdjęciu jest całkowicie sztuczny, ale...
...marieanne staraj się chować gdzieś, gdzie jest zimno. Borsuki, nawet rozsierdzone unikają chłodu. Powodzenia!
![]()
![]()
borsuk napisał(a):Chyba muszę Wam osobiście wytłumaczyć, że Borsuki to stwory miłe, przyjacielskie.![]()
Nie robi się torebek z ich zwłok.
Majszczur napisał(a):Przyjacielskie... towarzyskie... tja... pogadajcie na ten temat z pewną znajomą Grandy, sznaucerką miniaturową, która po bliskim spotkaniu z borsukiem była niemal tak żywotna jak powyższa torebka![]()
marieanne, Kamil sfotografował to u Was?... czyżby po Waszym mieście swobodnie chadzali kłusownicyoczywiście zgłosiliście incydent odpowiednim władzom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości