Moderator: Apcik
majaimonika napisał(a):I my gratulujemy siostruni![]()
Pooglądałam zdjątka od A-Z i teraz do kwadratu rozumiem " kopia-klonik" Basy. Marzy mi się wspólny spacer dziewczyn.zresztą wasz trójpak plus, mam nadzieję, nasz dwupak i te otwarte przestrzenie...
Ech, ta wyobraźnia![]()
Monika
aga.s napisał(a):Nie wiem czy Basunia tak nakręciła się championatem ,ale na dzisiejszym spacerku przeciągnęła mnie niesamowicie ADHD w czystej postaci Niespożyta energia ,ale wszystkie ćwiczenia wykonała bezbłędnie ! Cud malina A ja jestem dotleniona ,ze hoho .....
baksak napisał(a):Gratulujemy!![]()
A w kwestii formalnej: czemu na ostatnim zdjęciu ze szkoły nie ma Babci Majowej? Babcia Wagaruje?
właścicielka Florka napisał(a):I my z Floreczkiem na czele serdecznei gratulujemy Basuni i jej rodzince![]()
wspaniała dziewczyna![]()
![]()
![]()
![]()
Anetabs napisał(a):Babunia Przeyła wielkie Gratulacje dla naszej pięknej psinki. Certyfikat najpiękniejszej w zupełności zasłużony. I oczywiście z Rivierką pękamy z dumy dzięki naszej Basuni.
Pozdrawiamy i przesyłamy buziaki
baksak napisał(a):No wspaniale się edukujecie![]()
Gdybyśmy poprosili Eksperta żeby przeskoczył przez coś "tak wysokiego" to by nas wyśmiał![]()
Skoki grupowe też świetnie wychodzą![]()
Tylko brakuje mi jeszcze żeby Babcia też pokonała tę przeszkodę![]()
Ale może nie ma co grymasić bo chociaż przestała bumelować. Wiadomo, późna jesień nie sprzyja wagarom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości