A i owszem Ale po ostatnich wydarzeniach u Gosi i Aga-2 to nie wiem czy dawać wiarę USG Cycusie rosną i są różowe, apetyt że hoho, a i brzusio inaczej wygląda - choć jeszcze wcześnie
No to jeszcze trochę Hebana, czajnik z niego - czyha na babeczkę Obrazek został zmniejszony. Ale nie ma nic za darmo - piątka być musiała - tylko aparatura ma refleks spóźniony Obrazek został zmniejszony. Jeszcze raz Obrazek został zmniejszony. O nie język mi pańcio pokazał - trochę nie twarzowo mu z tym jęzorkiem Obrazek został zmniejszony. Poleżałem Obrazek został zmniejszony. No nareszcie...wyczochrał mnie za uchem Obrazek został zmniejszony.
A teraz prawie cała sfora Obrazek został zmniejszony. Pasja chce załapać się na darmowy kurs super bryką Obrazek został zmniejszony. W kuchni zawsze najlepiej Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Moja gęba dziś wygląda tak Nasz Heban I lokata ZwMł, NJwR a Pokusa nasza wnusia Bastkowa debiutowała na III lokacie w młodzieży w Nowym Dworze Mazowieckim Zdjęcia jutro bo jeszcze w Pruszkowie jesteśmy i dopiero jutro wracamy. Atmosfera przednia. Wszystkim dziękujemy za przemiłe towarzystwo
Ja chciałam tylko zakomunikować, że Pokusa nie jest tylko fotogeniczna, ona rzeczywiscie jest taka śliczna jak na fotkach a Hebanek... nieodrodny synuś tatusia... po prostu Macho - mocno stoi na łapach, tylko Pańcia jakąś taką słabą przyczepność do podłoża miała Dzięki Kasiu, miło było spotkać się w realu. Mam nadzieję, że nie po raz ostatni. Oczywiście wielkie GRATULACJONY