Magda, takie moje małe, osobiste zdanko - Bastuś jest naj naj najpiękniejszy On ma tak słodki pyszczek i taką ładną postawe, cudo poprostu.. Mam nadzieje, że kiedyś będzie mi dane zoabczyć go na żywo Pozdrowienia i czochranka dla Bastusia
Pozuję Ale więcej już nie będę, idę sobie W domku Co?Że niby ja się w tym polu ubrudziłem? A to jest mój brudny nochal ? W życiu Ja jestem czystym bernusiem Cześć Poziomka!
Felicjan, co tam masz dobrego na talerzyku podzielisz się? Razem z yorciami
Ostatnio edytowano 2007-01-08, 21:44 przez Magda, łącznie edytowano 1 raz
Madzia ta relacja jest po prostu boska w każdym calu - Bastek nas wszedzie oprowadził i wszystko opowiedział jakby sie u Was było.
Madziu powiedz tak po cichu - chyba duzo osób Was zaczepia na spacerach - Basteczek jest bajer - pies - rewelka.
Już wiele razy to pisałam, ale co mi tam.. Powtórze się... Bastek jest naj naj naj naj piękniejszy !! Takie boskie minki jak on robi, to chyba żaden psiak nie potrafi
Magda, w tym roku życzę Tobie radosnej beztroski i wiele ciepła wokół i życzliwości od świata, zebyś miała jak "ładować swoje akumulatory", bo Ty dużo tego ciepła i życzliwości oddajesz otoczeniu a dla Twojego Kudłatego Druha i Obrońcy zdrówka i wszystkiego najpsiego (dzieci ) od nas niech zwierzyniec się rozrasta