witam serdecznie, tak postaramy sie pojawic tylko jeszcze poprosze date spotkania. Tak Fabula jest radosna i lobuziara ;) , ale mimo swoich gabarytow ona wiciaz uwaza ,ze jest malutka podczas mojego lezakoawania na wyrku domaga sie i wchodzi na mnie hehe i probuje mnie nabrac na piekne oczy ;)
Ferdek pozdrawia siostrzyczkę Widzę że miłość do łóżka to rodzinne Jak pozwolę wejść Ferdkowi rano do wyrka, to śpi dłużej ode mnie, muszę go budzić na spacer, gdzieś ok. 11:00 Ada z Martą i Freud
WITAMY serdecznie! wielki come back doroslej Fabki.
Fabka wiecznie głodna :D
cóż moge napisac Fabunia staje sie dojrzala psinka jest madra , uwielbia sie piescic no i czasami zwariowana jak pusci sie w lake to biega jak dzik ;) za chwile cd...... spacer :D
Ach te kniejaki,moja birma ma po nich uwielbienie do błotnego SPA skoki z pomostu i wszystko co sie wiąze z taplaniem w w.wodzie. Bartek a nie korci Was dwupaczekG ja jak tylko się przeprowadzę do domu to się doberniam a znając siebie to się zabernię
Witam panie Bartku a już myslałam ze was gdzieś przewiało bo ani słychu ani widu .Kazik ostatnio robił elektrykę w waszejokolicy i co dnia jak wracal pytałam czy aby sie na was nie natknął.Fabcia jest bardzo podobna do cioci Olenki. o prosze Fabia