Nie martw się moja Inka trafiła do mnie jako 13 miesięczna kotka i pierwsze 3 dni spędziła w kanapie nie jedząc nie pijąc i nie załatwiając sie . Teraz śpi ze mną na jednej poduszce i ciągle czatuje kiedy usiade żeby na kolanach sie powylegiwać . Cierpliwości ,koty to takie zwierzaki że trzeba na nie czekać
No więc ...BALLADA WYSZŁA DO NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tuli sie, mizia o stopy, patrzy w oczy i mruczy Bawilismy sie z nia wędką :) Tuliliśmy i w ogóle... ale super Inwazja za piecem nadal :)
Pięknie!!!!! gratulacje!!! No to macie kolejny "telewizor" w domu!!!! "Niebieska" tez wypełznie, szybciej niż myślisz - no bo w końcu musi pokazać, kto tu rządzi
Aniu, wezniemy jeszcze chyba Lucy (MCO) albo Gracje (MCO) tylko czekamy teraz na pewnosc :) A Ballada wlasnie tuli sie z Mackiem... SLODKO AZ DO ZNUDZENIA ...ale jednak SLODKO :)
3 na 3 Zdjec nie ma, bo nie mam jakz robic... nie chce ich wyploszyc... Psow jeszcze nie poznawalismy... poniewaz jutro przyjezdza (niezapowiedziana) rodzina to chya zaczniemy spotkania z psami na spokojnie po weekendzie :)
To na prawdę super wiadomość! Ballada ujeła mnie pod czas tej drogi, ale to Inwazja całą podróż się skarżyła jaka to ona jest biedna i w ogóle Miłego dopieszczania wiecznie niedopieszczonych kotów
Koty sie oswajaja, Ballada jest juz cala nasza :) Inwazja siedzi za regalem z ksiazkami :( No ale jeszcze chwila i juz wyjdzie, mam nadzieje :) Martwie sie ze nie je :(
p.s. pilnie potrzebny transport kocicy z warszawy w kierunku opole/wroclaw
No to dziś przynosimy sforkę jesienną.... szybko mija ten czas -ok. rok temu gnalem po Klapcie... dzis mala wcale już nie jest taka mała ;) Ledwo byla wiosna i wyprowadzka na wies, a już spadły liście z orzecha i czas nam sie do zimy szykować... dziwnie i szybko...
wykorzystalismy jednak piekne słońce i bojąc sie zapowiedzi zamieci październikowych pofociłem dziś nasze łaciate towarzystwo...
Oto, co wyszło :) Jasiu
Lodzik tuż przed :)
Burrek
Enka jamnik :)
Klapek
Końskie zaloty
W splątanym gaju łap i ogonów :)
Bliźniaczki charcicie :)
Heidy stareńka -trudno ja złapać w ruchu, bo sie nie rusza :)
Rrrany, ale u Was... pomarańczowo Oczopląsu można dostać Że też one się o te uszy roztańczone nie potykają. Piękna sforka. Pozozdrościć. A i kociaste pokazać!