Dziękujemy za gratki A teraz trochę fotek moich i ukradzionych Dziękujemy fotoreporterom Dorciaj - mi też było miło Cię poznać Niby tylko rodzinka forumkowa ale jak fajowo. Rozmawiało mi się ze wszystkimi tak jak bym znała od zawsze, a przecież niektórych pierwszy raz na oczy widziałam w realu No dobra dość tego...foteczki Jak wiadomo my panoszyliśmy się już na Mazowszu od piątku u rodzinki Obrazek został zmniejszony. Heban i Pokusa przed wystawą w piątkowy wieczór Obrazek został zmniejszony. A tu już pierwsze biegi z Hebanem zazdrośnikiem nr startowy mieliśmy 199 taki sam jak Hebana nr tatuażu - szczęśliwy Obrazek został zmniejszony. I tańce hulańce ZwMł Obrazek został zmniejszony. Na podium z braciszkiem Czejnem Miło było poznać Obrazek został zmniejszony. I mój ,,macho,, Obrazek został zmniejszony. O rasę Obrazek został zmniejszony. Wygrał piękny pies Denver - należało mu się. A Heban jeszcze pokaże na co go stać w przyszłości A teraz moja piękna milejdi POKUSA - zdjęcia kradzione swoich brak Obrazek został zmniejszony. W biegu Jęzor mam po pas - kondycji zero Obrazek został zmniejszony. Dla jasności zajęła III lokatę Obrazek został zmniejszony. Myślę sobie że jak na pierwszą wystawę spisała się znakomicie i super biegała
A tu już po powrocie ciężarna sucz Ochanka Jeszcze 3 tygodnie Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Brzusio nie za duży...ale widoczny - pewnie jeszcze podrośnie do końca roku