Tak przeglądam fotki i z podziwu nie mogę wyjść Nemezis taaka duża a tu w szczeniakach występuje Znajomi mi mówią, że Bernusie to duże psa, to ja im musze takiego Landka szczeniaka pokazać
Aguniu kochana śliczniusie bernusie i króweczka psiepiękna... ale Julcia jak kwitnie Wiosenka radość do łapek przykleja i wiatrem czesze futerka, a słonka promyczkami uśmiechy rozpromienia... Buziaki słodziaki ślemy... mniam
Oby nie poprzegryzały Bo jak mój Kaprys kiedyś tak biegał to sobie tętnicę na jęzorze przegryzł O mało się nie wykrwawił. Same przeboje z tymi moimi bernami. Aż boję się co reszta wykombinuje A psiaki pispięknę i psistojne
http://jalbum.net/browse/user/album/586775/ Nasze Laski na wystawie w Łodzi dały czadu .Alha nie chaciała biegać -bo nie a Nemi to inna bajka bezstresowo miała to gdzieś Rano ,gdy zobaczyliśmy pogodę to podniosło nam się ciśnienie ,ale póżniej było fajnie
Nasze dziewczyny poszalały wczoraj w Bytomiu Nemi Zw Mł.i Alha CWC przywiozły sobie po złotym medalu i kupę błota na futerku i pańci butach . A tu parę naszych zdjęć Bytom 2010! moje ulubione zdjęcie zrobione przez Julcię
spotkałyśmy TATUSIA- Darwinka i buziaczkom nie było końca
Ostatnio edytowano 2010-05-24, 20:48 przez Agama, łącznie edytowano 1 raz
Czy to dzielo jest w 100% malowane od poczatku czy syn pracowal na zdjeciu Tak czy siak wyglada super ja tez chce taki portrecik moich kudlaczy, moze kiedys zrealizuje dla mnie indywidualne zamowienie pozdr
O w mordę jeża I te oczy jak paciorki Czy chłopak nie planuje przypadkiem ruszyć z pracownią artystyczną? Na brak klientów nie narzekałby. Zamawiam portrecik w ciemno