Moderator: Apcik
nie zaprzeczę, najlepszyMarszal napisał(a):Gratulacje GrandziolkuJa tam się nie znam na tych ocenach, ale 5/5 to chyba super wynik
![]()
bardzo wcześnie... jak ją odbieraliśmy w wieku 9,5 tygodnia to już nasadę ogona miała połyskującą "dorosłą" sierściąmysza napisał(a):Kiedy zaczął jej wypadać szczenięcy puszek?
Majszczur napisał(a): Hihihi... jak mi głowa urośnie to uszy będą w sam raz![]()
Granda
Ania, Granda NIE UTYKA! Ale ponieważ dzisiaj przez przypadek dowiedziałam się, że jej siostra (nie wystawia się) ma podobno już stwierdzoną dysplazję to nie zaszkodzi zbadać temat. W razie potrzeby wet wychodzi przed gabinet i ogląda zwierzę w ruchukreska napisał(a): Sama przyjrzyj sie czy nie utyka lub popros jutro kogos z doswiadczonych hodowcow , wet Ci nie pomoze bo do tego potrzeba zobaczyc psa w ruchu a w gabinecie raczej malo miejsca no chyba ze chcesz odrazu przeswietlac![]()
raczej suflerowiCefreud napisał(a): ale mina Pańci nie do podrobienia.Jak by chciała przyłożyć sędzinie![]()
Majszczur napisał(a):W razie potrzeby wet wychodzi przed gabinet i ogląda zwierzę w ruchu![]()
No coś Ty, jaki tam namolnyBoyowa napisał(a): A i przepraszam za mojego namolnego chłopca...![]()
![]()
sądząc po opisie i komentarzach pani sędziny - rzekłabym nawet, że to nie ten sam pies co wczorajOlcia napisał(a):No proszę, z dnia na dzień coraz lepsza. Super Grandziołku!
Święte słowa Czakusiu! Ktoś kto już szeptał w uszko niejednej panience nie może się mylić w te klockiannasm napisał(a):A uszy są bardzo potrzebne do szeptania czułych słówek więc im większe tym lepiej...
Czak
no właśnie, jak to się stało, skoro ja osobiście fotografowałam i miziałam Twoją KessiMartaD napisał(a): Brawa dla GrandzioszkaChciałam wymiziać ją osobiście na Klubówce, ale się nie udało
![]()
A uszka....są boskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości