Moderator: Apcik
baksak napisał(a):Ależ właśnie w tym rzecz! Przy alergii na pyłki i tak już gorzej nie będzie...
A Borsuk mówi, że może wam te resztki kurnika zdmuchnąć. Efektem ubocznym będzie lej w ziemi
baksak napisał(a):Jasne, małe tornado to dla Borsuka drobiazg
Ale wmawiajcie sami, bo jeszcze Borsuk wyjdzie z nerw przy tym wmawianiu i będziecie musieli szukać nowego sąsiada
baksak napisał(a):W związku ze skandalicznym bezruchem w tej galerii mam zagadkę: kto ma czas robić zupę z pokrzyw (z bogatą fotograficzną dokumentacją), a na kilka pięknych zdjęć Zuzy i Bohuna to już nie znajdzie minutki, ha?
może... dopieszczony? bo w życiu zwykle tak bywa, że jak psy zadbane i pomidory opielone to czasu na TŻa już brakuje...baksak napisał(a):A gdyby psiaki były niezadbane, pomidory nieopielone to strach pomyśleć jak by wyglądał TŻ...
Majszczur napisał(a):może... dopieszczony? bo w życiu zwykle tak bywa, że jak psy zadbane i pomidory opielone to czasu na TŻa już brakuje...baksak napisał(a):A gdyby psiaki były niezadbane, pomidory nieopielone to strach pomyśleć jak by wyglądał TŻ...
to absolutnie wszystko tłumaczykerovynn napisał(a): ale ja pomidorów nie mam
baksak napisał(a):A gdyby psiaki były niezadbane, pomidory nieopielone to strach pomyśleć jak by wyglądał TŻ...
Poza tym ciężko spotkać Borsuka i pełną flaszkę Ona zwykle jest pełna przez jakieś 5 milisekund - grubo poniżej progu precepcji
Ale myślę, że dla Was Borsuk mógłby się powstrzymać. A może nawet podzielić?
Majszczur napisał(a):może... dopieszczony? bo w życiu zwykle tak bywa, że jak psy zadbane i pomidory opielone to czasu na TŻa już brakuje...baksak napisał(a):A gdyby psiaki były niezadbane, pomidory nieopielone to strach pomyśleć jak by wyglądał TŻ...
kerovynn napisał(a):Majszczur napisał(a):może... dopieszczony? bo w życiu zwykle tak bywa, że jak psy zadbane i pomidory opielone to czasu na TŻa już brakuje...baksak napisał(a):A gdyby psiaki były niezadbane, pomidory nieopielone to strach pomyśleć jak by wyglądał TŻ...
ooooo....mi nie brakuje.
ale ja pomidorów nie mam
no to gdzie te foty??????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości