Śliczna twoja sunia naprawdę!
Moderator: Apcik
Szilkowa napisał(a):Stwierdziłam że my tak praktycznie nic dobrze nie umiemy z obi ba my w ogóle nic nie umiemy !więc wybranie się na jakiekolwiek zawody było by totalną głupotą,
MartaD napisał(a):Szilkowa napisał(a):Stwierdziłam że my tak praktycznie nic dobrze nie umiemy z obi ba my w ogóle nic nie umiemy !więc wybranie się na jakiekolwiek zawody było by totalną głupotą,
Szilka weź tą swoją Pancię ugryź w tyłek za takie słowa![]()
Madzia my zaczęłyśmy ćwiczyć pod kątem Obi dopiero 2 tygodnie przed pierwszymi zawodamiNaprawdę to nic trudnego. Przejedź się kiedyś na takie zawody i zobacz poziom niektórych psów
![]()
Jestem pewna, że dałybyście z Szilką czadu
MartaD napisał(a):Chciałam Cię pocieszyć, bo ja jak szłam na pierwsze zawody to byłam pewna, że wszystkie psy będą rewelacyjne a my narobimy sobie tylko wstydu![]()
MartaD napisał(a): uważam, że jesteście tak rewelacyjne, że dałybyście radę![]()
Co do wolnego chodzenia Szilki to nawet jak sędzia się do tego przyczepi to poleci Wam mało punktów za to, więc na razie błahostkami się nie przejmuj![]()
Najgorsze są sytuacje gdy pies Ci wyzeruje całe ćwiczenie, jak mi raz KessiNa waruj- zostań mucha jej zaczęła dokuczać, więc Kessi podeszła do mnie się pożalić
Myślałam, że ją uduszę
Najprostsze ćwiczenie zawaliła. No, ale na takie rzeczy nie mamy wpływu
![]()
Więc nie przejmuj się drobiazgami.....zawsze można je później doszlifować. My jesteśmy na etapie poprawiania moich błędówZresztą poprawiamy je od początku, bez rezultatu
![]()
Mam nadzieję, że się jednak skusisz na jakieś zawody i się spotkamy razem na ringu
MartaD napisał(a):Dam Ci znać za jakiś tydzień, bo na razie jeszcze nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości