to chyba z wiekiem przychodzi, bo w głowie to ma pstro czasami nadal nie dał mi zjeść dzisiaj śniadania, zjadł mi pół bułki a wcześniej rozkoszował się smakiem herbaty w granulkach
co jedna galeria to piękniejsza juz mi słów zachwytu brakuje ... Niusiu kochanie nie masz może nadmiaru furta - Fionka chętnie stawi się po kilka kłaków ____ Kasiu widocznie stwierdził że to drugie pół w zupełności Ci wystarczy no a że suchej bułki nie będzie jadł to i herbatką się poczęstował - patrz jaki on mądry !
Beata my bedziemy wymianiac ale tak dopiero gdzies w czerwcu wtedy się możesz zgłosić chyba ze chcesz zebym Ci regularnie podsyłała podszerstek który teraz wypada, w prawdzie w niewielkich ilosciach, ale zawsze cos daj adres
oj Niusław tak, on jest nad wyraz mądrym przedstawicielem swojego gatunku kombinator straszny...
gdyby nie fakt, że czeka mnie uroczy wieczór z jakże jeszcze piękniejszym językiem jakim jest łacina, to pokazałabym Wam więcej zdjęć, a tak to będziecie mieć tylko taki przedsmak
najpiękniejszy i najkochańszy łepek na świecie
a takie oto berneńczyki 6nożne biegają po lasach podkarpackich można by sie pokusić o pokazanie światu, no ale patrzcie jakie to zdziczałe
o i takie jeszcze jakieś biedne stworzonko znaleźlismy po drodze... co zima robi z tymi zwierzetami
z pozdrowieniami dla Hummera
chodz siostra idziemy na piwo :shock Ja ci dam piwo szczeniuchu!
nasza galeria to sie robi jak coniedzielny serial uciekam, bo łacina wzywa...