Tak nam się marzy odwiedzić wszystkie nasze wnusie bo zaproszenia czekają , ale wciąż czasu brak no i do pracy trzeba chodzić Na szczęście wnusie piszą maile i dzwonią do babci Czasami
Wczoraj mieliśmy odwiedzinki Phoenia .jest piękny duży i ma niespożytą energię zdjęcia udało się zrobić dopiero wtedy ,gdy łapał oddech .Phila była w szoku Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. HI hi ale jazda
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
przy tej okazji parę zdjęć naszej Philusi się przytrafiło bo pańcia ciągle zajęta Obrazek został zmniejszony. jestem ANIOŁKIEM Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
i sielanka Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Zohrbuś pojechał dlatego Phili dzielnie go zastępuje
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Wczoraj była u nas Polcia z właścicielami na małym spotkaniu rodzinnym Jest piękna duzia i słodka
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Moje zwariowane laski na wystawie w Zabrzu -Alha ,która cały czas musi się cieszyć mało bym się nie zabiła na ringu po zmarzniętych nóżkach nie zostało śladu po kilku.. kółeczkach Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. i debiutująca Phila ,której wystawa się bardzo podobała i mówiła mi ,że musi częściej jeździć bo wszyscy się rozpływają nad szczeniusiem i miziją ...... smakołyki dają ... Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.[rimg][/rimg] i jedna moja miśka dosłownie zwana JUNGLĄ Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.