No to były wielkie pajęczyny a nie pajęczynki Roxa cudna i nie wiem, czy potrafi czytać forum, bo jeśli potrafi, to za "babcię" się obrazi Piękna, futrzasta i młoda
Roxa ma sesję przy każdej zmianie pory roku. ostatnie zdjęcia były w scenerii jesiennej, teraz w zimowej. Mam nadzieję, że na kolejne fotki nie trzeba będzie czekać do wiosny?
Moja Niunia kochana kończy jutro 8 latek i tym samym zasila grono szacownych berneńskich weteranów. Torcik czeka, szampan się mrozi, a ja życzę Ci kochana misieńko duuużo zdrówka na kolejne latka i mam nadzieję, że jeszcze kilka torcików urodzinowych razem zjemy
A wszystkim odwiedzającym naszą galeryjkę życzymy szampańskiej sylwestrowej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Roxanko wszystkiego najlepszego ,dużo zdrówka i radości ,wielu wycieczek z kochanym Pańciostwem Wielki buziak od moich chłopaków . Ula dla Ciebie i Twojej rodziny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń i dużo dużo zdrówka
Wielu jeszcze takich pięknych rocznic życzymy naszej ulubionej berneńskiej dziewczynie (wyrazu "babcia" ani nawet "weteranka" absolutnie nie dopuszczamy do naszych myśli)
Cioteczko Nasza Kochana (Winnie się podłączyła do rodziny) wszystkiego Naj Naj, spełnienia marzeń, aby Twoje Ludziska dbali o Ciebie tak jak dotychczas a pamiętając że jesteś już weteranką przynosili Ci same frykasy, spełniali wszelkie życzenia i zapisali Cię na jakąś wystawę żeby bratanek mógł się popuszyć jaka to z jego cioteczki laska. Czak i Winnie