Moderator: Apcik
Leszczyna napisał(a): Ale nie o szczonki chodziMyślę że na szczonki jeszcze czas
Rayla napisał(a):Ten wątek został wymoderowany przed postem Kasi, że będzie mieć ciężką noc. A chodziło o Hebana (wybacz Kasiu). O to chyba chodzi.
Rayla napisał(a)::lol:
Ja się boję zakonnic
Leszczyna napisał(a):Przynajmniej się pośmiałam![]()
![]()
Ubaw po pachy
![]()
![]()
Kaśka! Nic nie pomieszaliśmyLeszczyna napisał(a):Wszystko pomieszaliście![]()
![]()
Tak jak Ania napisała, chodziło o rozładowanie napięciakerovynn napisał(a):i o to dokładnie mi chodziłoLeszczyna napisał(a):Przynajmniej się pośmiałam![]()
![]()
Ubaw po pachy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kerovynn napisał(a):Niemniej jednak ja przebieram nogami w oczekiwaniu, przez tą Twoją (w przyszłości)podusię, którą obecnie haftuję, ciągle "zmuszona" jestem gapić się wnikliwie na Twoje psy i jakoś tak do nich sercem przylgnęłam
![]()
![]()
![]()
. Walnij mnie po uszach bo jeszcze trochę to będę oczekiwać że zaszczekają do Mnie "ciociu"
![]()
![]()
![]()
![]()
Leszczyna napisał(a):kerovynn napisał(a):Niemniej jednak ja przebieram nogami w oczekiwaniu, przez tą Twoją (w przyszłości)podusię, którą obecnie haftuję, ciągle "zmuszona" jestem gapić się wnikliwie na Twoje psy i jakoś tak do nich sercem przylgnęłam
![]()
![]()
![]()
. Walnij mnie po uszach bo jeszcze trochę to będę oczekiwać że zaszczekają do Mnie "ciociu"
![]()
![]()
![]()
![]()
No jak mi taką podusię wydziergasz to niech wołają CIOCIU - mistrzuniu![]()
![]()
Wydra napisał(a):Oj Leszczynaczy to wypada wyśmiewać się z Babci
![]()
![]()
starzy ludzie mają różne fanaberie i należy im wybaczać
kiedyś każdy będzie stary
Leszczyna napisał(a):majawn napisał(a):Kasiu,
Mi chodzilo mi o Twoją córkę.
maja
Monia ma dopiero 13 lat ! Chcecie żeby mnie tu znowu zbanowali![]()
daria napisał(a)::lol:![]()
no niemogę
![]()
Ochana rodzi czy jeszcze nas potrzyma![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości