Moderator: Apcik
Szilkowa napisał(a):Boże ale masz piękne te stadko, muszę Was koniecznie dorwać w Poznaniu!
Beata, co do borderów - choruj , chorujja już w pełni zachorowałam właśnie oczekuję na urodzenie mojego malucha
Vanilla Sky napisał(a):Trey... MarzenieA jakie piękne futerko! W ogóle wydoroślał chłopaczek!
![]()
(...)
no i braciszek Vasco - jaki niedźwiadek! Śliczny.. mam nadzieję, że uda się nam kiedyś spotkać z jakimś rodzeństwem Vanilliowym
Madziula napisał(a):A co dodajecie do jedzonka, że kolorki takie nasycone![]()
![]()
Trey uwodzi swoją prezecją i do tego te kolorki- miodzio.
Baardzo podobma mi się Wasze stadko.
Beata i Fiona napisał(a):Szilkowa napisał(a):Boże ale masz piękne te stadko, muszę Was koniecznie dorwać w Poznaniu!
Beata, co do borderów - choruj , chorujja już w pełni zachorowałam właśnie oczekuję na urodzenie mojego malucha
GRATULACJE!!i NO WIESZ!
oj, gdyby mi jeden tricolorek nie chodził po głowie ...
ja niestety do kompletu chciałabym coś do zaganiania (choć zaganianie mam zapewnione na każdym większym spacerze)
narazie przerabiamy temat kozy, ale chyba zamieszkałabym z nią (i borderkiem) w chlewiku ...tak więc pozostaje mi podpiąć Treya do wózka i jak przystało na berneńczyka - pojechać z nim do kózek po mleczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości