Kurcze,ja tu odpowiedz napisalam a jej nie widze. Teraz sie zastanawiam czy nie pomylilam watkow To jeszcze raz. Czy Demon przerosl haszczka!? Juuuuz? Poscielowki jak zwykle powalaja Boje sie ogladac Wasze zdjecia,jak i zdjecia szczeniakow,bo mam bardzo slaba silna wole i coraz wieksza chec na powiekszenie rodziny o kolejnego szczonka. Cos okropnego. Musze te galerie omijac z daleka
GRAMY MECZA Kapitan- glowny rozgrywajacy(ben) pilka w grze......... adelka przejmuje pilke ,przez jej lapy ,przechodzi niemal kazda akcja........ glownym zadaniem Koko jest blokowanie -ona rzadko gra w pilke po lekkim naporze koko - adelka znowu zaczyna kontrolowac pilke Coraz wyrazniejsza rola rozgrywajacego drugi przejmujacy to demonek-jest jedna z najwazniejszych postaci na boisku benek ladnie wykancza akcje ,nie dopuszczajac do strzelenia bramki INTRUZ ZA PLOTEM -przerwa
jak miło widzieć całe stadko razem, demonek szybko rośnie, zresztą mój psiur też, za szybko. Co do zdjęc pościelowych, to co tak grzecznie, myślałam że w takim stadzie to wszystkie bedą się pchać do pościeli I na ile taka piłka im wystarcza, nie dziurawią jej, mój poprzednik ONek wykańczał zwłaszcza piłki do kosza.