o matulu a gdzież on się był dochrapał "potężnego stanu zapalnego" ?!! kciukasy trzymamy cała naszą Bandą. Kuruj się chłopaku a stana zapalnego zbanuj na amen.
To znowu ja, Duśka. Dziękuję Wam bardzo za wsparcie Ekspert czuje się tak sobie. Wciąż bierze masę zastrzyków i dostaje kroplówki Dość często wychodzi na własnych łapach na krótkie spacery. W nocy nawet kilka razy. Męczy się przy tym, ale jest pogodny i nic go na szczęście jakoś specjalnie nie boli. W niedzielę albo poniedziałek będzie miał badania i zobaczymy czy mu się poprawia.
Smutno nam bo jutro jego urodziny. Ale może jak się obudzi (bo ciągle śpi) to złożę mu życzenia
Ja mam się nieźle, tylko teraz chodzę na krótkie spacery. Podobno to przez moją cieczkę. W dodatku w domu muszę się zachowywać spokojnie i nie przeszkadzać Ekspertowi. Strasznie się nudzę... Może namówię jutro Kudłatego na spacer do parku bladym świtem?
Cały czas trzymamy kciuki z Exercika, jest bardzo dzielny, wiec będzie dobrze Gerduniu pogłaskaj go od nas łapką delikatnie i daj słodkiego Jutro na pewno poczuje się lepiej, jak dostanie jakiś prezencik Wszystkiego najlepszego niesamowity Experciku
Eksperciku życzymy Ci STO LAT z okazji urodzin A teraz szczególnie dużo zdrówka .Wracaj szybciutko do zdrowia ,żebyś mógł dokazywać z Duśką i podjadać smakołyki
Sto lat, Ekspert! A przede wszystkim zdrówka, zdrówka i jeszcze faz zdrówka! Zobaczysz, zaraz się wykurujesz i będziesz ganiał za Skrzatem. Albo chociaż go doganiał.