Kochani,
wczoraj zadzwoniła do mnie pewna Pani, domniemam, że z tego właśnie forum i poinformowała mnie, że niektórzy z Was wybierają sie do nas lub chcą sie wybrać do nas na wakacje, na wypoczynek.
Pytała mnie o teren na spacery z psem i ogólnie jakie tutaj mamy warunki.
Myślę, że przedstawię wszystko tutaj , może ktoś jeszcze będzie zainteresowany.
To jest adres naszej strony internetowej
www.mochnaczka35.webpark.plTutaj znajdziecie szczegóły oferty, pobytu u nas. Cennik, który obecnie jest zamieszczony ulegnie zmianie od kwietnia i będzie to :
30zł - osobo doba w pokoju bez łazienki
35 zł - osobo doba w pokoju z łazienką.
Jeśli chodzi o pieski to za nie nie pobieramy opłaty, ale w związku z tym wymagamy, aby utrzymywać czystość na naszym ogrodzonym terenie i z pieskiem albo wychodzić na spacer za potrzebą, albo ewentualnie jak sie coś już przydarzy to sprzątnąć.
W związku z tym, że my mamy Brendona, on jest bardzo przyjaźnie nastawiony do wszystkich psów, ale jeśli któryś z Waszych mógłby przejawiać jakieś niezadowolenie i nie zgodzić z Brendusiem to już jakby w Waszej gestii będzie zadbanie o bezpieczeństwo Waszego i naszego pieska oraz innych gości:)
Pilnujemy też, aby w razie niepogody wprowadzając pieska do domu zadbać o wytarcie mu łapek:)
Teren jest bardzo duży, bo liczy 25 arów, ogrodzony i graniczący z górskim potoczkiem, gdzie Brendzik korzysta w upalne dni z ochłody. Atrakcyjne położenie domu sprawia, że z każdej strony rozpościerają sie ładne widoczki a nie tak jak w innych miejscach gdzie stoi "dom na domie".
Do Krynicy wiedzie od nas asfaltowa, nowa droga, i jest to odległość 4 km.
Jeśli chodzi o tereny do spacerów i inne atrakcje to serdecznie zapraszam do naszego albumu internetowego gdzie znajdują się posegregowane w foldery zdjęcia ze spacerów i inne fotki oraz filmiki z wycieczek.
Oto adres:
http://picasaweb.google.com/mercedes077Jeśli nasza oferta spotka sie z Waszym zainteresowaniem to serdecznie zapraszamy na wypoczynek i zapewniam, że teren jest wybitnie atrakcyjny do wycieczek z pupilami.
Gdybyście mieli jeszcze jakieś pytania to postaram sie szybko udzielić konkretnych i wyczerpujących odpowiedzi.
Pozdrawiamy z Brendonem wszystkich FORUMOWICZóW i wszystkich czworonogów!