Witam!
Obrazek został zmniejszony.Jak ten czas leci. W poniedziałek skończę 15 tygodni! Ważę już prawie 16 kilogramów. Trochę fajnie trochę nie fajnie, bo jestem już za wysoki żeby przejść pod stołem w pokoju z telewizorem. Czasami o tym zapominam i to boli
Jak zostaję sam w domu, to wtedy przeważnie śpię, bo jak Robert i Emilka wracają to wyciągają mnie na spacer i trzeba ich pilnować. Pomału poznaję okolicę i inne psy. Jest coraz cieplej i robi się zielono. Pokażę Wam kilka fotek z takiego spaceru
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Wędrówki są super. Najpierw dużo węszę, sporo obserwuję i jak już tak wiem co się w okolicy dzieje to biegam albo biegamy razem tak po prostu albo dookoła albo za piłką. Do domu też wracamy najczęściej biegiem. Ja to bym chciał jak najszybciej, ale Robert mnie czasami hamuje, Emilia też
Jak wracam to padam, gdzie popadnie.
Obrazek został zmniejszony.Zdarza się, że po takim ponad godzinnym "spacerze" oni tez padają, no to wtedy śpimy razem.
Obrazek został zmniejszony.Kładę się spać, bo jutro trzeba wcześnie wstać. Jedziemy w odwiedziny do Włocławka. Długa droga, ale dam radę. Lubię jeździć samochodem
Do zobaczenia!