Moderator: Apcik
Ola_Dora napisał(a):Ale jak oni spokojnie siedzą.
Agama napisał(a):piękna![]()
i rozumiem ,że zdjęcie do kalendarz na przyszły rok juz masz
Anirysova napisał(a):Jak zwykle piękne fotki, a rodzinka cudna![]()
Jak tak dalej będziesz zostawiała szczeniaka z każdego miotu, to za chwilę zabernisz się na amen![]()
Beata i Fiona napisał(a):Ostatnio spotkałam jakąś hodowczynię - mówi że ma małą hodowlę: 4 suki, psa, i jeszcze 3szt. innej rasy, a myślałam że to my mamy dużo psów
Beata i Fiona napisał(a):Anirysova napisał(a):Jak zwykle piękne fotki, a rodzinka cudna![]()
Jak tak dalej będziesz zostawiała szczeniaka z każdego miotu, to za chwilę zabernisz się na amen![]()
![]()
Varia miała być ostatnia, następny miał być import - ale ściągnięcie szczeniaka z tych hodowli z których ja bym chciała graniczy z cudem (pisałam kiedyś na pw) dłuuuga historia, aż w ubiegłym roku przyleciał do PL Quin umm.., naoglądałam się i naśliniłam na Philkę Agnieszki - poprostu nie mogłam małej nie zostawićale narazie na 4 pozostaniemy
każdy wymaga jednak trochę uwagi :p a już przy obecnym stanie nie wystarcza mi na farbę do włosów (przy nich serio można osiwieć ...)
no i mam małe łóżkowszyscy się nie zmieścimy
podziwiam jak dajecie rade ze swoimi
ostatnio spotkałam jakąś hodowczynię - mówi że ma małą hodowlę: 4 suki, psa, i jeszcze 3szt. innej rasy, a myślałam że to my mamy dużo psów
Ola_Dora napisał(a):Beata i Fiona napisał(a):Ostatnio spotkałam jakąś hodowczynię - mówi że ma małą hodowlę: 4 suki, psa, i jeszcze 3szt. innej rasy, a myślałam że to my mamy dużo psów
No to ja już wogle zapodam.![]()
Prosze na to wejść; http://www.adekatos.com/.![]()
Czterdzieści osiem psów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości