Moderator: Apcik
marieanne napisał(a):Ile jeszcze musimy wrzucić zdjęć, byście zostali skuszeni?
2kreski napisał(a):Ale jak to tak to? Wszedzie sesje w zimowej aurze a u was plaza, morze,kapiele?!
Ogladalo sie jak zwykle- z przyjemnoscia.
Milla napisał(a):Fajowy ten Wasz wyjazd, a gdzie się takich szuka?![]()
Nie mniej zazdroszczę Wam tez tego najzadu warszawskiej szarańczyi bardzo żałuję, że też takową szarańczą stać się nie mogłam.
W opowieści Kudłatego nie wierzcie, bo one takie... skudłacone będą zapewne
Tesla napisał(a):Super zdjęcia! I jestem pełen uznania za wyczyn wejścia do wody. Przecież ona musiała być strasznie zimna i mokra! Brrrr!
marieanne napisał(a):Oczywiscie już się wygadali, że byli. Nie mogli poczekać, aż nasz umierający internet pozwoli na wrzucenie fotek, o nie. Musieli być pierwsi... no ale czego się spodziewać - warszawiaki....![]()
(...)
marieanne napisał(a):(...) Mamy 1 latarnię i jestesmy z niej dumni! No tylko, że światła to ona na spacer za wiele nie daje...
(...)
marieanne napisał(a):(...) Lamusom, które nie przyjechały postanowiliśmy dać w najbliższej przyszłości ostatnią szansę na zrehabilitowanie się.
baksak napisał(a):Lamusy, jak się zdążyliśmy zorientować, snują plany podróży w miejsca przeciwpołożne śledzikowej chacieMówiłem, że to gałgany...
Octem ich natrzeć!
2kreski napisał(a):Ech no pozazdoscic tylko...
I pewnie pozachwycac by sie nalezalo modelami wszelkiej masci i rodzaju na tych fotach ale mnie za serce zlapaly te wasze podlaskie krajobrazy i przestrzenie, ech. No piknie panie!
Tak wiec zazdraszczam calym sercem i cala geba
Spoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości