Moderator: Apcik
Barbel napisał(a):Oddział wesołej geriatrii założe.
Majszczur napisał(a):Zajczik okudlony![]()
Ja to się nigdy napatrzeć nie mogę jak to się samcolom te frędzle na klacie rozchełstują w biegu![]()
Barbel napisał(a):A jak sie pięknie na to łapią gałązki/nasionka/co tylko może....
Poza tym- teraz nie ma mody na takie owłosione klaty - wszystko tną. Barbelek jest starej daty, to jemu wypada.
no patrz pani, metroseksualizm nawet piesy dopadłBarbel napisał(a):Poza tym- teraz nie ma mody na takie owłosione klaty - wszystko tną.
Majszczur napisał(a):no patrz pani, metroseksualizm nawet piesy dopadłBarbel napisał(a):Poza tym- teraz nie ma mody na takie owłosione klaty - wszystko tną....
saba&mlis napisał(a):Kto zwyciężył?
Barbel napisał(a):saba&mlis napisał(a):Kto zwyciężył?
Patyczek!
Z patyczkami to jest tak, ze Lucjanek w obecności Barnabika nie aportuje. Nie śmie, wszystkie patyczki sa bombikowe. W efekcie biegną do mnie, po czym przed dopadnięciem do patyka Leo się orientuje, że przecież nie miał gonić i CS węszący w pobliska trawkę puszcza i.. odchodzi bidok.
Raczej u Bombika. Ale, to panna - on pannom ustępuje. co innego chłopom. Tym bardziej tricolorowymmarieanne napisał(a):Przydało by jej sie jakieś szkolenie z kultury patyczkowej u Leosia
Barbel napisał(a):Raczej u Bombika. Ale, to panna - on pannom ustępuje. co innego chłopom. Tym bardziej tricolorowymmarieanne napisał(a):Przydało by jej sie jakieś szkolenie z kultury patyczkowej u Leosia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości