Magda napisał(a):Macie już na pewno dosyć... ale w nocy nasypało tyle śniegu, że nie mogłam nie wziąć na spacer aparatu
Zdjęć Bastka Nigdy tylko komplementów brakuje i mam wrażenie że ciągle się powtarzam, ale to prawda oczywista że z Bastka mega przystojniak a aparatu ja też sobie dzisiaj nie umiałam odmówić, taki świeży puszysty jeszcze biały od czystości snieg jest najfajniejszy
Magda,chylę czoło przed Twoim talentem fotograficznym Niesamowite,przepiękne zdjęcia niesamowitego psa w niesamowitej scenerii Piękna,prawdziwa zima jaką pamiętam z dzieciństwa na Mazurach Tu u nas takiej nie widziałam A Bastek...za-chwy-ca-ją-cy w porównaniu z nim to moja Nera jest łysa
śliczne zdjęcia!!! że też Ci sie tak chce, mnie odrzuca od robienia zdjęc odmarzające ręce
Bastek wygląda rewelacyjnie! widać, że w swoim żywiole!
Magda, a jak on reaguje na śnieg przyklejający się do sierści? Bo pan N zawsze z taką oburzoną miną się go pozbywa co 10 minut ciekawa jestem jak inne berny na to reagują
Bastek jest przecudny, ale o tym już wszyscy wiemy. Wiemy też, że potrafisz robić przecudne zdjęcia, ale zdradź proszę jak robisz foty latającego Bastka? Chodzi mi o to, że śnieg pod nim jest nienaruszony, a On leeeeeeci i leeeeeeci Na przykład to: